Pompa de caldura Termocasa   GRATUIT !!!

 

    Dacă ne gândim la trecutul omenirii ne dăm seama că în toată istoria noastră de peste 100.000 de ani am folosit pentru încălzire doar combustibili fosili pe care i-am ars pentru a produce căldură , iar azi lumea face un pas mare inainte printr-o schimbare fără precedent având în vedere trecerea de la încălzirea cu combustibili fosili la încălzirea cu energie regenerabilă .   

       Astfel industria din zilele noastre produce elemente de încălzire , panouri solare și pompe de căldură care excelează prin performanțe nemaiîntâlnite de-a lungul evoluției omenirii . Produsele companiei Termocasa dau dovadă de maturitate având în vedere experiența de peste un deceniu și performanțe de neegalat cu care și-a obișnuit clienții , fie că vorbim de pompele de căldură Termocasa sau de panourile solare cu absorbție directă  și oglindă izolată CPC Termocasa , în ambele cazuri ne referim la produse proiectate în România de către oameni de știință experți în domeniul încălzirii prin utilizarea energiei regenerabile . Fabricarea produselor marca Termocasa este realizată tot pe teritoriul României de către specialiști cu care ne mândrim și peste hotare .

      Având în vedere succesul produselor marca Termocasa atât pe plan național cât și la export , dorim să acordăm cât mai multe facilități clienților noștri care ne-au acordat încrederea lor în produsele și serviciile pe care le oferim .

      Așadar compania Termocasa împreună cu cei mai importanți furnizori de subansamble pentru pompele de căldură , am decis să derulăm o campanie prin care să stimulăm instalatorii profesioniști sa beneficieze de facilități în vederea achiziționării pompelor de căldură marca Termocasa , să cunoască cât mai bine produsele noastre și să aibă posibilitatea să primească GRATUIT o pompă de căldură aflata in topul preferintelor clientilor din punct de vedere al prețului, performantei si fiabilitatii . Recomandăm instalatorilor să-și  instaleze o pompă de căldură acasă sau la birou , astfel încât să o poată monitoriza și să prezinte clienților experiența proprie privind randamentul și fiabilitatea produselor noastre .

        Această campanie este valabilă în cazul persoanelor juridice  (SRL , PFA , II etc) care comercializează sau instalează pompe de căldură iar prin aceasta campanie  pot să beneficieze de una sau mai multe pompe de căldură GRATUIT .

   Pentru a avea acces la această campanie este obligatoriu să trimiteți o solicitare de înscriere la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , solicitare în cadrul căreia va rugăm să precizați numele campaniei " Pompă de căldură Termocasa GRATUIT " precum și datele dumneavoastră de identificare/contact .

      Astfel dacă persoanele juridice care se înscriu în campanie , comandă 3 pompe de căldură la prețul de lista în decursul a 12 luni de la data lansării primei comenzi , vor primi o pompă de căldură apă-apă , sol-apa sau aer-apă la alegere între 6 și 24kw GRATUIT .

    În cadrul acestei campanii pot fi acordate GRATUITpompe de căldură cu pachetul degaranție standard , adică un cadou de până la 6300euro !!!

 

      ATENTIE !!! Persoanele fizice care doresc sa beneficieze de reduceri sunt rugate sa contacteze unul dintre distribuitorii nostri din tabelul de mai jos .

 

   Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic: +40757010000 sau +40784010000 .

      Va dorim mult spor în ceea ce faceți !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DISTRIBUITORII AUTORIZATI TERMOCASA :    

 

 
 
JudețulReședințaDENUMIRE COLABORATORNumar telefon Adresa colaboratorPersoana de contactTipul de servicii oferiteNumar unitati instalate 
Alba Alba Iulia              
Arad Arad Sabin  0751816168   Seleus        20-30  
Argeș Pitești              
Bacău Bacău              
Bihor Oradea

Tiberiu Meszaros

Habasescu Lucian

Constantin Merca

Serban George 

Emil Boer

Teaca Remus

0742412253

 0742093544

0745200004

0747380124

0772210662

0723523737

Oradea

Oradea

Betfia

Fughiu 

Oradea

Oradea

   

   10-20

   10-20

   10-20

     0-10

     0-10

     0-10

 
Bistrița-Năsăud Bistrița Mici Emil   0783025588           10-20  
Botoșani Botoșani              
Brașov Brașov              
Brăila Brăila              
Buzău Buzău              
Caraș-Severin Reșița              
Călărași Călărași              
Cluj Cluj-Napoca              
Constanța Constanța  Butuc Iosif   0741146358  Constanta          20-30  
Covasna Sfântu Gheorghe              
Dâmbovița Târgoviște              
Dolj Craiova              
Galați Galați              
Giurgiu Giurgiu              
Gorj Târgu Jiu              
Harghita Miercurea Ciuc              
Hunedoara Deva              
Ialomița Slobozia              
Iași Iași              
Ilfov București  Butuc Iosif 0741146358  Bucuresti          20-30  
Maramureș Baia Mare              
Mehedinți Drobeta-Turnu Severin              
Mureș Târgu Mureș              
Neamț Piatra Neamț              
Olt Slatina              
Prahova Ploiești              
Satu Mare Satu Mare              
Sălaj Zalău              
Sibiu Sibiu              
Suceava Suceava Alin Dutu  0758420585           10-20   
Teleorman Alexandria              
Timiș Timișoara Caragea Ionut   0769693898 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.        
Tulcea Tulcea              
Vaslui Vaslui              
Vâlcea Râmnicu Vâlcea              
Vrancea Focșani