Pompa de caldura Termocasa   GRATUIT !!!

 

    Dacă ne gândim la trecutul omenirii ne dăm seama că în toată istoria noastră de peste 100.000 de ani am folosit pentru încălzire doar combustibili fosili pe care i-am ars pentru a produce căldură , iar azi lumea face un pas mare inainte printr-o schimbare fără precedent având în vedere trecerea de la încălzirea cu combustibili fosili la încălzirea cu energie regenerabilă .   

       Astfel industria din zilele noastre produce elemente de încălzire , panouri solare și pompe de căldură care excelează prin performanțe nemaiîntâlnite de-a lungul evoluției omenirii . Produsele companiei Termocasa dau dovadă de maturitate având în vedere experiența de peste un deceniu și performanțe de neegalat cu care și-a obișnuit clienții , fie că vorbim de pompele de căldură Termocasa sau de panourile solare cu absorbție directă  și oglindă izolată CPC Termocasa , în ambele cazuri ne referim la produse proiectate în România de către oameni de știință experți în domeniul încălzirii prin utilizarea energiei regenerabile . Fabricarea produselor marca Termocasa este realizată tot pe teritoriul României de către specialiști cu care ne mândrim și peste hotare .

      Având în vedere succesul produselor marca Termocasa atât pe plan național cât și la export , dorim să acordăm cât mai multe facilități clienților noștri care ne-au acordat încrederea lor în produsele și serviciile pe care le oferim .

      Așadar compania Termocasa împreună cu cei mai importanți furnizori de subansamble pentru pompele de căldură  , am decis să derulăm o campanie prin care să stimulăm instalatorii profesioniști sau amatori deopotrivă precum și clienții care se asociază în vederea achiziționării pompelor de căldură marca Termocasa , să cunoască cât mai bine produsele noastre și să aibă posibilitatea să primească GRATUIT o pompă de căldură aflata in topul preferintelor clientilor din punct de vedere al performantei si fiabilitatii . Recomandăm instalatorilor să-și  instaleze o pompă de căldură acasă sau la birou , astfel încât să o poată monitoriza și să prezinte clienților experiența proprie privind randamentul și fiabilitatea produselor noastre .

        Această campanie este valabilă și în cazul persoanelor fizice sau juridice cărora le recomandăm să se asocieze în vederea achiziționării pompelor de căldură astfel încât să beneficieze de o pompă de căldură GRATUIT .

   Pentru a avea acces la această campanie este obligatoriu să trimiteți o solicitare de înscriere la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , solicitare în cadrul căreia va rugăm să precizați numele campaniei " Pompă de căldură Termocasa   GRATUIT " precum și datele dumneavoastră de contact .

      Astfel dacă persoanele fizice sau juridice care se înscriu în campanie , comandă 3 pompe de căldură la prețul de lista în decursul a 12 luni de la data lansării primei comenzi , vor primi o pompă de căldură apă-apă sau sol-apă la alegere între 8 și 22kw GRATUIT .

    În cadrul acestei campanii pot fi acordate GRATUIT pompe de căldură apă-apă sau sol-apă la alegere între 8 și 22kw cu pachetul degaranție standard , adică un cadou de până la 4400euro !!!

    Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic: +40757010000 sau +40784010000 .

 

      Va dorim mult spor în ceea ce faceți !!!