Care sunt termenele de Garanție pentru pompele de caldura apa-apa sau sol-apa ?

Garanția Standard:

- Pompele de căldură TERMOCASA model Clasic beneficiază de o perioada de garanție de 10 ani pentru compresor și 2 ani pentru restul componentelor

- Pompele de căldură TERMOCASA model Confort beneficiază de o perioada de garanție de 20 ani pentru compresor și 2 ani pentru restul componentelor.

Garanția Premium:

- Pompele de căldură TERMOCASA modelele Confort beneficiază contra cost (10% din pretul integral al pompei de caldura) de un pachet Premium de garanție integrală 20 ani .

În intervale de până la 3 ani , la pompele de căldură Termocasa este obligatorie o revizie în cadrul căreia se efectuează înlocuirea consumabilelor sau al altor componente care prezintă uzură sau nu funcționează în parametri . La această revizie este efectuată manoperă în mod gratuit (la garanția Premium) sau contracost (la garanția Standard) în funcție de tipul garanției, iar clientul va suportă doar costul consumabilelor. Aceste revizii sunt necesare și se efectuează de către compania Termocasa sau reprezentanții acesteia la domiciliul sau sediul clientului (conditie valabila doar pentru clientii de pe teritoriul Romaniei , la pompele de caldura vandute la export se vor negocia acesti termeni cu clientul) si doar la solicitarea scrisă a clientului, pentru a ne asigura că dumneavoastră beneficiați de tot confortul și siguranța în cei până la 20 de ani de garanție.

Garanția Limitată:

- La pompele de căldură Termocasa model Clasic, clientul poate să opteze pentru o garanție integrală de doar 3 ani fără obligativitatea întreținerii sau schimbării consumabilelor pompei de căldură Termocasa.

- La pompele de căldură Termocasa model Confort, clientul poate să opteze pentru o garanție integrală de doar 5 ani fără obligativitatea întreținerii sau schimbării consumabilelor pompei de căldură Termocasa.

Aceste termene de garanție au fost stabilite în funcție de experiență de peste 10 ani pe care compania TERMOCASA a dobândit-o și de performanțele echipamentelor și componentelor utilizate.

 

De ce oferă Termocasa termene de garanție atât de mari?

Teste de fiabilitate:

- Pompele de căldură Termocasa sunt dotate cu componente deosebit de fiabile , care au fost supuse testelor de anduranță și de stres în ultimii 10 ani iar rezultatele testelor au dovedit fiabilitatea materialelor și tehnicilor utilizate în procesul de producție.

Sudură cu Argint în câmp de Hidrogen:

- După cum se știe toți producătorii de pompe de căldură dezvoltă tehnologii capabile să asigure rezistență în timp a sudurilor , astfel experții în chimie și tehnologia materialelor din cadrul companiei Termocasa au făcut mai multe teste și au dezvoltat protocoale de executare a sudurilor care implică utilizarea unor metale prețioase precum Argintul în aliaje iar tehnică de sudură este completată de o atmosfera de sudură controlată prin utilizarea hidrogenului în combinație cu alți compuși chimici care pot asigura ermetizarea tuturor porilor de sudură astfel încât să nu existe scurgeri în perioada de 20 ani cât este garanția produselor Termocasa.

- Aceste tehnici sunt net superioare în comparație cu tehnicile utilizate de către competitorii noștri motiv pentru care putem să asigurăm o perioada de garanție de până la 20 ani.