10% Reducere la Pompele de Căldură marca Termocasa Confort între 8 și 22kw până la 30 martie 2019.

7% Reducere la kit Panou Solar cu Absorbție directă și oglindă izolată CPC până la 30 martie 2019.

Ne ocupăm de programul “Casa Verde Fotovoltaice 2019” printr-o companie parteneră care asigură și finanțarea.

Pentru înscrierea în programul “Casa Verde 2019 fotovoltaice” prin intermediul societății Termocasa și pentru a beneficia de reducere la achitarea taxei de rezervare de la 550lei la 100lei precum și de reducerile afișate mai sus va rugăm să urmați următoarele etape:

1) Accesați linkul de mai jos și introduceți datele dumneavoastră personale precum și adresa de implementare după care apăsăți butonul “continuă rezervarea”.

2) Alegeți pachetul standard de 3,4kw pentru că ulterior, după ce se va aproba dosarul dumneavoastră, veți putea opta pentru alte variante în funcție de bugetul și nevoile dumneavoastră, apoi apăsați butonul “continuă rezervarea”.

3) ATENȚIE!!! la paragraful REFERINȚA trebuie să completați cu textul TERMOCASA CLIENT, apoi bifați căsuța “termeni și condiții” după care apăsați butonul “finalizează comanda”.

4) După înscriere veți primi pe adresa de email o factură de avans în cuantum de 550lei din care se va achita 100lei în cel mult 48 ore de la emitere  pentru a nu pierde numărul de înregistrare.

Dacă accesați prin noi programul Casa Verde Fotovoltaice 2019 atunci beneficiați de:

10% Reducere la Pompele de Căldură marca Termocasa Confort între 8 și 22kw până la 30 martie 2019.

7% Reducere la kit Panou Solar cu Absorbție directă și oglindă izolată CPC până la 30 martie 2019.

 

Contravaloarea sumei facturate reprezintă serviciile de înscriere și de rezervare ale sistemului fotovoltaic comandat, urmând că la începerea oficială a programului Casa Verde 2019 fotovoltaice și după autorizarea instalatorilor, solicitantul să fie înscris în programul Casa Verde 2019 fotovoltaice derulat de AFM.
În cazul în care aplicația este acceptată, suma achitată, va fi considerată contravaloarea contribuției proprii din cuantumul total, conform regulamentului oficial publicat de AFM.
În cazul în care solicitantul nu este aprobat în programul “Casa Verde 2019 fotovoltaice” și renunta la sistemul fotovoltaic comandat, suma achitată se va rambursa integral.
În situația în care partenerul nostru se află în imposibilitate de înscriere a solicitanților, acesta va rambursa suma integral.

Partenerul nostru asigura implementarea proiectelor programului “Casa Verde Fotovoltaice 2019” pe tot teritoriul României.

Casa Verde