Felhasználási feltételek

 

Az eladott termékek visszaküldésének általános feltételei Termocasa :

A visszaküldött termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, mint amilyeneket átvettek. Győződjön meg arról, hogy a terméket nem védik az Ön által beállított jelszavak, és hogy törölte az Ön által megadott fiókokat, hogy a termék ne tartalmazzon személyes adatokat, és az eredeti szoftververzióra lehessen vinni.

A visszaküldés sértetlen eredeti címkékkel, az eredeti jótállási tanúsítvánnyal (ha a gyártó / forgalmazó állítja ki) és minden olyan dokumentummal együtt, amelyhez a terméket szállították.

A termékhez mellékelni kell azokat a kiegészítőket / ajándékokat, amelyekkel együtt szállították.

Ha több, ugyanolyan típusú terméket vásárolt, és mindet vissza akarja adni, ellenőrizze, hogy csak egyet zártak-e le. A többi termék visszaküldését csak lezárva fogadjuk el.

Azokat a termékeket, amelyek jogosulatlan beavatkozásnak vetettek alá, olyan termékek, amelyek kopás vagy túlzott használat jeleit mutatják, karcolások, szilánkok, dudorok, mechanikai / elektromos sokkok, kiegészítők nélküli termékek nem fogadhatók el.

A visszaküldés nem fogadható el, ha eltávolította a meglévő operációs rendszereket vagy más szállítási programokat, ha a termékeknél engedélyezve vannak az OEM licencek, vagy ha eltávolította a meglévő operációs rendszereket vagy más kézbesítési programokat.

Ha a visszaküldési csomagban más termékek vannak, mint a kitöltött űrlapban, a csomag futár általi ellenőrzése után a felvételt megtagadják.

 

A visszatérés módjai

Visszatérés a központba Termocasa

Visszatérés futárral vagy postai úton

Ha egy terméket közvetlenül a központba visznek vissza Termocasa és ha a pénzt visszafizetik, a visszatérítés az eredeti befizetés módjának megfelelően történik. További információk az oldalon Felhasználási feltételek, Művészet. 6.7

Jó tudni

Ha úgy dönt, hogy visszatéríti a vásárláskor fizetett összeget:

A pénzt az Ön által a visszatérítési űrlapon vagy a kártyán megadott számlára visszafizetjük, ha online fizetett;

A pénz legfeljebb 14 naptári napon belül látható lesz a számláján vagy a kártyáján;

Távkereskedelem esetén 14 napon belüli elállási jog

A Vevőnek jogában áll 14 naptári napon belül elállni a Szerződéstől, illetve egy Árut visszaküldeni, vagy lemondani egy Szolgáltatásról, minden ok nélkül és a szállításon kívül egyéb költségek felmerülése nélkül. Így a 34/2014. Számú GEO szerint az áru visszaküldésének vagy a Szolgáltatásról való lemondás időtartama 14 napon belül lejár:

az a nap, amikor a Vevő fizikai birtokba veszi az utolsó árut - ha a Vevő egyetlen megrendeléssel több terméket külön rendel el,

az a nap, amikor a Vevő fizikai birtokba veszi az utolsó árut vagy az utolsó darabot - több tételből vagy darabból álló termék leszállítása esetén

 

Visszaküldési kérelem törölve
Ha visszaküldési kérelmét törölték, akkor a következő helyzetek egyike fordulhat elő:

Meggondolta magát, és nem adta át a csomagot a futárnak.

A futár háromszor hívott, de nem talált meg.

Ha tudja, hogy ez nem történt meg, kérjük, küldjön üzenetet az e-mail címre Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet.

vagy hívjon minket a 0757010000 telefonszámon.

 

 

 

FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK ÉS FELTÉTELEK

 Eladó - Termocasa .

 Vevő - lehet bármely 16 évesnél idősebb természetes személy, vagy jogi személy, vagy bármely jogi személy, aki megrendelést ad le.

 Vásárló - lehet bármely 16 évesnél idősebb természetes személy, vagy jogi személy, aki hozzáfér a TARTALOMhoz, vagy megszerzi azt, bármilyen kommunikációs eszközzel Termocasa (elektronikus, telefon stb.)

használó - bármely 16 éven felüli természetes személy vagy jogi személy. 

 

Oldal - a webcímen tárolt online áruház termocasa.ro és aldomainjei.

 Parancs - elektronikus dokumentum, amely az Eladó és a Vevő közötti kommunikáció egyik formájaként lép fel, és amelyen keresztül a Vevő e-mailben vagy telefonon továbbítja az Eladónak  áruk és szolgáltatások vásárlásának szándékát a webhelyről.

 Termékek és szolgáltatások - a Weboldalon felsorolt ​​bármely termék vagy szolgáltatás, beleértve a Megrendelésben említett termékeket és szolgáltatásokat, amelyeket az Eladónak a megkötött Szerződés eredményeként a Vevőnek kell nyújtania.

 Kampány - korlátozott és előre meghatározott készlettel rendelkező, korlátozott és előre meghatározott készletű áruk és / vagy szolgáltatások korlátozott időtartamú, kereskedelmi célú bemutatása az Eladó által meghatározott ideig.

 Szerződés - az Eladó és a Vevő között kötött távollevői szerződést képviseli, az Eladó és a Vevő egyidejű fizikai jelenléte nélkül.

 Tartalom - képviselik:

 - a Weboldalon minden olyan információ, amely elektronikus berendezések használatával felkereshető, megtekinthető vagy más módon elérhető;

- az Eladó által a Vevőknek elektronikus úton és / vagy bármely más elérhető kommunikációs eszközzel elküldött e-mailek tartalma;

- minden olyan információ, amelyet az Eladó alkalmazottja / munkatársa, a Vevő bármilyen módon közöl, az általa megadott vagy nem megadott elérhetőségek alapján;

- az Eladó által egy bizonyos időszakban gyakorolt ​​Árukkal és / vagy Szolgáltatásokkal és / vagy tarifákkal kapcsolatos információk;

- az Árukkal és / vagy Szolgáltatásokkal és / vagy tarifákkal kapcsolatos információk, amelyeket egy harmadik fél, akivel az Eladó partnerségi szerződéseket kötött, meghatározott időtartamra gyakorol;

- az eladóval kapcsolatos adatok, vagy az eladó egyéb kiemelt adatai.

 Kereskedelmi kommunikáció - bármilyen típusú elküldött üzenet (például: e-mail / SMS / telefon / mobil push / webpush / stb.) Általános és tematikus információkat, információkat tartalmaz a vásárolt termékekhez hasonló vagy kiegészítő termékekről, információkat az ajánlatokról vagy akciókról, információk az árukról és szolgáltatásokról, valamint egyéb kereskedelmi kommunikáció, például piackutatás és közvélemény-kutatások.

 Tranzakció - egy áru és / vagy szolgáltatás által történő eladásából származó összeg beszedése vagy megtérítése Termocasa, A Vevő részére az Eladó által elfogadott kártyafeldolgozó szolgáltatásainak igénybevételével, a kézbesítés módjától függetlenül.

Műszaki adatok - az áruk és szolgáltatások összes leírása és / vagy leírása a leírásukban meghatározottak szerint.

SZERZŐDÉSI DOKUMENTUMOK

2.1. A Vevő a Megrendelésnek a Webhelyen történő regisztrációjával egyetért azzal a kommunikációs formával (telefon vagy e-mail), amelyen keresztül az Eladó kereskedelmi tevékenységét végzi.

 2.2. A Vevő által a Megrendelés után kapott értesítés információs szerepet tölt be, és nem jelenti a Megrendelés elfogadását. Ez az értesítés elektronikus úton (e-mail) vagy telefonon történik.

 2.3. Indokolt okokból az Eladó fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa a megrendelésben szereplő Áruk és / vagy Szolgáltatások mennyiségét. Ha megváltoztatja az Áruk és / vagy Szolgáltatások mennyiségét a Megrendelésben, értesíti a Vevőt a megrendelés leadásakor az Eladónak megadott e-mail címen vagy telefonszámon, és visszatéríti a befizetett összeget.

 2.4. A szerződés akkor tekintendő megkötöttnek az Eladó és a Vevő között, amikor a Vevő az Eladótól elektronikus levélben és / vagy SMS-ben megkapta a Megrendelés elküldéséről szóló értesítést.

 2.5. A megrendelések kiszállítására a bemutatótermekbe és a szállítási pontokra Termocasa az Áruk és / vagy Szolgáltatások árai és foglalása a Megrendelés vevő általi regisztrációjától számított 72 (hetvenkét) óráig érvényes.

 2.6. Az Eladó által a Webhelyen megadott dokumentum és információ a Szerződés alapja lesz, ezen felül az Eladó vagy annak szállítója által a megvásárolt Árukra kiállított garanciatanúsítvány.

 ONLINE ELADÁSI POLITIKA

3.1. Bármely felhasználó / vásárló hozzáférhet a megrendelés leadásához. 

3.2. A kommunikáció az Eladóval közvetlen kapcsolatba kerülhet vele, ideértve az online támogatást (Live Chat) vagy a Webhely "kapcsolattartó" szakaszában említett címeken keresztül. Az eladó szabadon kezelheti a kapott információkat anélkül, hogy igazolnia kellene azokat. 

3.4. Termocasa a webhelyen információkat tehet közzé az általa vagy bármely más harmadik fél által gyakorolt ​​árukról és / vagy szolgáltatásokról és / vagy promóciókról. Termocasa partnerségi szerződéseket kötött, meghatározott időtartamon belül és a rendelkezésre álló készleten belül.

3.7. Online fizetés esetén az Eladó nem / nem tehető felelőssé a Vevő egyéb további költségeiért, ideértve, de nem kizárólagosan, a kártyáját kibocsátó bank által alkalmazott valutaváltási díjakat, amennyiben a kibocsátásának pénzneme eltér RON. A cselekvés felelőssége kizárólag a Vevőt terheli. 

3.8 A Webhelyen elérhető Áruk és / vagy Szolgáltatások leírására használt összes információ (statikus / dinamikus képek / multimédiás prezentációk / stb.) Nem jelent szerződéses kötelezettséget az Eladó részéről, ezeket kizárólag prezentációként használják. 

 KIADÁS ÉS ALVÁLLALKOZÁSOK

4.1. Az Eladó a Megrendelés teljesítéséhez kapcsolódó Szolgáltatásokhoz harmadik felet rendelhet és / vagy alvállalkozásba adhat a Vevő tájékoztatásával, a Vevő beleegyezése nélkül. Az Eladó minden szerződéses kötelezettségért mindig felel a Vevővel szemben.

 SZELLEMI ÉS IPARI TULAJDONJOG

5.1. A preambulumban meghatározott tartalom, beleértve, de nem kizárólag, a Webhelyen bemutatott logókat, stilizált ábrázolásokat, kereskedelmi szimbólumokat, állóképeket, dinamikus képeket, szöveges és / vagy multimédiás tartalmat, a Termocasa, az ebből az értelemben közvetlenül vagy közvetetten (felhasználási és / vagy publikációs licencek révén) megszerzett összes jogot fenntartja számára.

 5.2. Az Ügyfél / Vásárló / Felhasználó nem másolhat, terjeszthet, közzétehet, harmadik félnek továbbíthat, módosíthat és / vagy más módon módosíthat, felhasználhat, linkelhet, megjeleníthet és nem tartalmazhat semmilyen Tartalmat az eredeti felhasználótól eltérõen Termocasa, a Webhelyen kívüli Tartalom felvétele, a (z). szerzői jogát jelző jelek eltávolítása Termocasa valamint a Tartalom reprodukálásával, módosításával vagy megjelenítésével készült anyagok továbbításában, értékesítésében, terjesztésében való részvétel, kivéve a Termocasa.

 5.3. Bármely Tartalom, amelyhez az Ügyfél / Vevő / Felhasználó hozzáfér és / vagy bármilyen módon hozzáférhet, a Dokumentum hatálya alá tartozik, ha a Tartalomhoz nem fűződik konkrét és érvényes használati megállapodás, Termocasa és ezt, és a fél által megfogalmazott bármilyen implicit vagy kifejezett garancia nélkül Termocasa hivatkozva arra a Tartalomra.

 5.4. Az Ügyfél / Vásárló / Felhasználó a Tartalmat csak személyes vagy nem kereskedelmi célokra másolhatja, továbbíthatja és / vagy használhatja, csak akkor, ha azok nem ütköznek a Dokumentum rendelkezéseivel.

5.5. Esetében Termocasa jogot ad az Ügyfélnek / Vevőnek / Felhasználónak arra, hogy a külön felhasználói szerződésben leírt formában felhasználjon bizonyos tartalmat, amelyhez az Ügyfél / Vásárló / Felhasználó a megállapodás eredményeként hozzáfér, vagy megszerzi ezt a jogot, ez a jog csak rá vonatkozik, ill. a megállapodásban meghatározott tartalma csak annak fennállása, a webhelyen található tartalom vagy a megállapodásban meghatározott időtartam alatt, a meghatározott feltételek szerint, ha léteznek, és nem jelentenek szerződéses kötelezettségvállalást a Termocasa az adott Ügyfél / Vásárló / Felhasználó vagy bármely más harmadik fél számára, aki bármilyen módon hozzáférhet / hozzáférhet ehhez az átadott tartalomhoz, és amely a tartalom eredményeként bármilyen módon sérülhet vagy sérülhet, a tartalom lejárta alatt vagy azt követően. használati megállapodás.

5.6. Az Ügyfélnek, a Felhasználónak vagy a Vevőnek semmilyen kommunikációs eszközzel (elektronikus úton, telefonon stb.) Továbbított vagy az általa hozzáférés, látogatás és / vagy megtekintés útján megszerzett tartalom nem jelent szerződéses kötelezettséget a Termocasa és / vagy az alkalmazott / felügyelő Termocasa amely közvetítette a Tartalom átadását az ilyen Tartalomba, ha van ilyen.

5.7. Tilos a Tartalom bármilyen célú felhasználása, a jelen dokumentumban vagy a kísérő használati szerződésben kifejezetten megengedettektől eltérő célokra, ha van ilyen.

PARANCS

6.1. Az Ügyfél / Vevő megrendeléseket tehet a Webhelyen, hozzáadva a kívánt árut és / vagy szolgáltatást a bevásárlókosárhoz, a megrendelés teljesítéséhez a fizetés teljesítésével a kifejezetten megjelölt módon. A kosárba helyezés után egy áru és / vagy egy szolgáltatás megvásárolható, amennyiben rendelkezésre áll készlet. Az áru / szolgáltatás hozzáadása a bevásárlókosárba, a Megrendelés teljesítésének hiányában, nem vonja maga után a megrendelés regisztrációját, hallgatólagosan az áru / szolgáltatás automatikus lefoglalását is.

 6.2. A Megrendelés teljesítésével a Vevő elfogadja, hogy az általa megadott, a vásárlási folyamathoz szükséges adatok a Megrendelés leadásakor helyesek, teljesek és igazak.

6.3. A Megrendelés teljesítésével a Vevő elfogadja, hogy az Eladó az Eladó rendelkezésére álló / elfogadott bármely eszközzel felveheti a kapcsolatot vele minden olyan helyzetben, amikor szükséges a Vevővel kapcsolatba lépni.

 6.4. Az Eladó a Vevőhöz intézett előzetes értesítést követően lemondhatja a Vevő által leadott Megrendelést, anélkül, hogy bármelyik fél később kötelezettséget vállalna a másik felé, vagy anélkül, hogy bármelyik fél kárigényt követelne a másik féltől a következő esetekben:

 6.4.1. online fizetés esetén a kibocsátó bank nem fogadja el a vevő kártyáját, a tranzakciót;

 6.4.2. a kártya feldolgozója által jóváhagyott tranzakció érvénytelenítése Termocasa, online fizetés esetén;

 6.4.3. az Ügyfél / Vevő által a Weboldalon megadott adatok hiányosak és / vagy helytelenek;

6.4.4 A megrendeléshez kapcsolódó egyenleg a "fizetem, amit megtartok" fizetési móddal meghaladta a maximális felső határt

6.5.5 A vevő nem teljesítette időben a megrendelésekhez kapcsolódó fizetést a "fizetem, amit megtartok" fizetési móddal

6.5. A Vevőnek jogában áll 14 naptári napon belül elállni a Szerződéstől, illetve egy Árut visszaküldeni, vagy lemondani a Szolgáltatásról, minden ok nélkül és a szállításon kívül egyéb költségek felmerülése nélkül. Így a 34/2014. Számú GEO szerint az áru visszaküldésének vagy a Szolgáltatásról való lemondás időtartama 14 napon belül lejár:

- az a nap, amelyen a vevő fizikai tulajdonba kerül az utolsó áru felett - ha a vevő egyetlen megrendeléssel több terméket külön rendel el,

- az a nap, amikor a Vevő fizikai tulajdonba kerül az utolsó áru vagy az utolsó darab - több tételből vagy darabból álló termék leszállítása esetén

6.6. Ha a Vevő úgy dönt, hogy eláll a Szerződéstől, online kitöltheti az alábbi visszaküldési űrlapot.

6.7. Ha az Ügyfél / Vevő a szerződéstől való elállás törvényes határidején belül kéri a Szerződéstől való elállást, a termékhez mellékelt ajándékokat is vissza kell küldenie. A Megrendelés kifizetése esetén az Eladó legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti az összeget attól az időponttól számítva, amikor a Vevő tájékoztatta az Eladót a Szerződéstől való elállásáról. Az összeget az alábbiak szerint térítjük vissza:

6.7.1. bankkártyával fizetett Megrendelések esetén -> visszatérítéssel arra a számlára, amelyről a fizetést teljesítették, vagy utalvány generálásával a visszaküldött termék értékével;

6.7.2. az Op / iTransfer / -> -el banki átutalással vagy a visszaküldött termék értékével utalvány generálásával fizetett Megrendelések esetén;

6.7.3. megrendelések esetén utánvéttel / készpénzzel a bemutatóteremben fizetett -> a bemutatóteremben lévő készpénz visszatérítésével, a termék értékének visszaszolgáltatásával az ügyfél által elküldött bankszámlára vagy utalvány generálásával a visszaküldött termék értékével.

6.7.4. fogyasztói hitellel fizetett megrendeléseknél -> a szerződés kamatlábainak törlése / újraszámítása.

6.8. Az Eladó mindaddig elhalaszthatja a visszatérítést, amíg az árut el nem adják, vagy amíg nem kapnak igazolást arról, hogy leszállították, ha nem maga ajánlotta fel az áru visszaszerzését (a legutóbbi dátumot vesszük figyelembe).

 6.9. Ha a jót olyan állapotban visszaküldik, amelyben már nem lehet újként eladni (nyitott csomagolás, hiányzó tartozékok, a jó megsérült), fenntartjuk a jogot, hogy díjat kérjünk a Jó visszaviteléért az eredeti állapotába, mivel eset, vagy az árkülönbözet ​​fedezésére, amely a visszazárt termék értékesítéséből származik, vagy a Vevő kérésére újra elküldjük az Árut, a szállítási költségeket a Vevő viseli.

 A visszaszolgáltatott áru értékének csökkenése

 Mivel távértékesítés esetén a Vevőnek nincs lehetősége ellenőrizni az Árut a szerződés megkötése előtt, joga van elállni a szerződéstől. Ugyanezen okból a Vevő megengedheti a megvásárolt áruk tesztelését és ellenőrzését az áruk jellegének, jellemzőinek és működési módjának megállapításához szükséges mértékben.

 Az Áruk jellegének, jellemzőinek és működési módjának megállapításához a Vevőnek ugyanúgy kell kezelnie és ellenőriznie azokat, mint ahogyan azt egy valódi fizikai üzletben megtehetnék.

 A Vevő csak az áruk értékének csökkenéséért felel, amelyek nem az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükséges manipulációkból származnak.

Ha a Vevő az áruk használata után olyan mértékben él elállási jogával, amely meghaladja az áruk jellegének, jellemzőinek és működési módjának megállapításához szükséges határt, a Vevő felelős az Áruk értékének bármilyen csökkenéséért.

A Jó dobozában található kiegészítők (felhasználói kézikönyvek, CD-k, kábelek stb.), Valamint eredeti csomagolása a Jó szerves részét képezik. Ennek eredményeként azt javasoljuk a Vevőnek, hogy éljen a szerződéstől való elállási jogával, és adja vissza azt az eredeti, sértetlen csomagolásban, fóliával csomagolva, rugalmas műanyag csomagoláshoz, vagy kartondobozba csomagolva (rá nem ragasztott címkék, vágások nélkül). , könnyek stb.) és minden tartozékát.

Azokat a visszaküldött árukat, amelyek kopás jeleit mutatják (foltok, karcolások, hajlások, repedések, dudorok stb.), Csak megfelelőségük után fogadják el visszaváltáskor, beleértve a higiénia, a kozmetika, a javítás, a sérült alkatrészek cseréjének költségeit és a kereskedelmi formába történő visszatérést. eladó felújított / visszazárt termékként. A végső értéket a cserélendő alkatrészek és a felújítási munka értéke, vagy az új termék kezdeti értéke és a használt termék viszonteladási értéke közötti különbség alapján határozzák meg.

Az áruk értékének bármilyen csökkenése, amely az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükségesektől eltérő kezelésből ered, a Vevő felelőssége. Az egyértelműség kedvéért az Eladó a visszaküldött Ár teljes árából megtart egy olyan pénzösszeget, amely az Áruk értékének csökkenését jelenti az Áruk kezdeti értékének 5-50% -ában, adott esetben lenni. A csökkentési díj egyenértékű értékét a visszaküldött áru átvételét követően közöljük a Vevővel. 

6.10. Ha a Vevő által megrendelt árut és / vagy szolgáltatást az Eladó nem tudja kézbesíteni, az utóbbi erről tájékoztatja az Ügyfelet / Vevőt, és a Vevő számlájára visszatéríti az Áru és / vagy a Szolgáltatás értékét, legfeljebb 7 (hét) nap attól a naptól számítva, amikor az Eladó tudomást szerzett erről a tényről, vagy attól a naptól számítva, amikor a Vevő kifejezetten kifejezte szándékát a Szerződés felmondására.

 ÁRUK / SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEKNEK A VÁLLALKOZÁS JOGA nem biztosított

7.1. Az alábbiak mentesülnek a Szerződés elállási joga alól:

 7.1.1. a szolgáltatásnyújtásra vonatkozó szerződéseket, a szolgáltatások teljes körű nyújtása után, ha a teljesítés a Vevő kifejezett előzetes beleegyezésével kezdődött, és miután megerősítette, hogy tudomására jutott, hogy elveszíti elállási jogát a szerződés teljes végrehajtása után. Az eladó által kötött szerződés;

 7.1.2. olyan áruk és / vagy szolgáltatások nyújtása, amelyek ára függ a pénzügyi piac ingadozásaitól, amelyeket az Eladó nem tud ellenőrizni, és amelyek az elállási időszak alatt történhetnek;

 7.1.3. az áruk szállítása a Vevő által megadott előírásoknak megfelelően vagy egyértelműen testre szabva;

 7.1.4. a gyorsan romló vagy lejáró áruk szállítása;

 7.1.5. olyan lezárt áruk szállítása, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, és amelyeket a Vevő lezárt;

 7.1.6. Olyan áruk szállítása, amelyek a szállítás után jellegüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;

 7.1.7. olyan alkoholtartalmú italok szállítása, amelyek árában a Szerződés megkötésekor megállapodtak, amelyek szállítása 30 (harminc) nap előtt nem teljesíthető, és valós értéke olyan piaci ingadozásoktól függ, amelyeket az Eladó nem tud ellenőrizni;

 7.1.8. olyan szerződések, amelyekben a Vevő kifejezetten arra kérte az Eladót, hogy utazzon el otthonába sürgős javítási vagy karbantartási munkák elvégzésére. Ha az ilyen látogatás során az Eladó a Vevő által kifejezetten kértektől eltérő szolgáltatásokat nyújt, vagy a karbantartási vagy javítási munkák elvégzéséhez szükséges pótalkatrészektől eltérő árut biztosít, az elállási jog vonatkozik ezekre a Szolgáltatásokra vagy további Árukra;

 7.1.9. lezárt hang- vagy videofelvételek vagy lezárt számítógépes programok biztosítása, amelyeket a szállítás után lepecsételtek;

 7.1.10. Újságok, folyóiratok és folyóiratok biztosítása, kivéve az ilyen kiadványok biztosítására vonatkozó előfizetői szerződéseket;

 7.1.11. a nem anyagi adathordozón átadott digitális tartalom biztosítása, ha a kézbesítés a Vevő előzetes kifejezett hozzájárulásával kezdődött, és miután megerősítette, hogy tudomására jutott, hogy elveszíti elállási jogát.

 MAGÁNÉLET

8.1. Termocasa megőrzi az Ön által szolgáltatott információk titkosságát. A megadott információkat csak az ebben a dokumentumban említett feltételekkel lehet nyilvánosságra hozni.

 8.2. A Vevő / Ügyfél semmilyen nyilvános nyilatkozatot, promóciót, sajtóközleményt vagy bármilyen más formában harmadik félnek történő tájékoztatást nem adhat ki a Megrendeléssel / Szerződéssel kapcsolatban az Eladó előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

 8.3. Információk vagy anyagok ezen a webhelyen keresztül történő benyújtásával Ön az Eladónak korlátlan és visszavonhatatlan hozzáférést biztosít hozzájuk, az ilyen anyagok vagy információk használatának, sokszorosításának, megjelenítésének, módosításának, továbbításának és terjesztésének jogát. Ön elfogadja azt is, hogy az eladó saját érdeke alapján szabadon felhasználhatja ezeket az információkat, ötleteket, koncepciókat, know-how-t vagy technikákat, amelyeket Ön a Webhelyen keresztül elküldött nekünk. Termocasa nem lesznek kötelesek az elküldött információk titkosságára vonatkozó kötelezettségek, ha a hatályos jogszabályok e tekintetben más előírásokat nem tartalmaznak.

 KERESKEDELMI KOMMUNIKÁCIÓ

9.1. A Vevő / Felhasználó / Ügyfél bármikor megváltoztathatja az Eladónak a Kereskedelmi Kommunikáció számára adott megállapodásával kapcsolatos általános és tematikus információkat tartalmazó megállapodást az alábbiak szerint:

 9.1.2. a Fiók beállításainak megváltoztatásával.

 9.1.3. az Eladótól kapott kereskedelmi kommunikációban megjelenő leiratkozási link elérésével; vagy

 9.1.4. kapcsolatba lépve az Eladóval.

9.3. Az áru vagy a szolgáltatás megvásárlását követően az eladó a következő információkat küldi el a vevőnek / felhasználói kereskedelmi kommunikációnak:

- a megvásárolt áruval vagy szolgáltatással együtt ajánlott áruk vagy szolgáltatások javaslata.

9.4. Az Ügyfél / Felhasználó bármikor leiratkozhat a 9.3. Pontban említett kereskedelmi kommunikációról. fenti hozzáféréssel hozzáfér a leiratkozási linkhez, amely a tőlük kapott kereskedelmi üzenetekben jelenik meg Termocasa vagy kapcsolatba lépve Termocasa Termocasa Ebben a tekintetben.

9.5. Az áruk és szolgáltatások kínálatának és a vásárlási tapasztalatok javítása érdekében az Ön adatait piackutatás és közvélemény-kutatások elvégzésére is felhasználjuk. Az ezekből a piackutatásokból és közvélemény-kutatásokból származó információkat nem reklámcélokra, hanem csak a fent említettekre használjuk fel. A piackutatásra és a közvélemény-kutatásokra adott válaszai nem lesznek társítva személyazonosságukkal, és nem kerülnek továbbadásra harmadik felek számára, illetve nem kerülnek közzétételre. Bármikor kifogásolhatja az adatok piackutatási és közvélemény-kutatási célú felhasználását az üzenetben megjelenő leiratkozási link elérésével vagy a Termocasa.

 SZÁMLÁZÁS - FIZETÉS

10.1. Az áruk és szolgáltatások árai a www oldalon jelennek meg. Termocasa.ro a hatályos jogszabályoknak megfelelően tartalmazza az áfát.

10.2. Az árat, a fizetési módot és a fizetési határidőt az egyes megrendelések tartalmazzák. Az Eladó számlát állít ki a Vevő részére a leszállított Árukról és Szolgáltatásokról, a Vevő kötelessége, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően megadja a számla kiállításához szükséges összes információt.

10.3. Az Eladó elküldi a Vevőnek a Megrendeléshez kapcsolódó számlát, amely a. Által értékesített árukat és / vagy szolgáltatásokat tartalmazza Termocasa, kivéve a partnerek által értékesített árukat és / vagy szolgáltatásokat Termocasa, valamint minden egyéb, a Megrendeléssel kapcsolatos kifizetésért, kizárólag elektronikus formában, a Vevő Számláján vagy e-mailben szereplő számla hozzáadásával a Vevő által a Számlájában megadott e-mail címre.

10.4. A Megrendeléssel kapcsolatos számla helyes közléséhez a Vevőnek kötelessége, hogy szükség esetén frissítse a Számláján szereplő adatokat, és hozzáférjen az egyes Megrendelésekhez kapcsolódó, a Számlán található információkhoz és dokumentumokhoz. 

10.5. Ezen kommunikációs módszer révén a Vevő a Számlájához hozzáférve nyilvántartást vezet az által kiállított számlákról Termocasa, képes legyen őket menteni és archiválni, bármikor és bármilyen módon.

10.6. A Megrendelés elküldésével a Vevő vállalja, hogy a számlákat elektronikus formátumban megkapja, hozzáadva azokat Termocasa vagy a e-mailben a Számláján említett e-mail címre.

10.7. Ha ezek az információk 48 (negyvennyolc) óránál tovább nem állnak rendelkezésre a Fiókban, kérjük, értesítsen minket e-mailben: Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet.. megrendelés leadásakor.

10.10 A Felhasználó / Vásárló fizetési kártya adatai nem lesznek hozzáférhetők Termocasa sem nem tárolja Termocasa, de a Webhelybe integrált fizetési feldolgozó által a kártyaazonosító adattárolási szolgáltatások nyújtására felhatalmazott jogalany, amelynek személyéről a Felhasználót / Vevőt tájékoztatják az adatok megadása előtt.

10.11. Bizonyos esetekben a Tranzakciók biztonságának megőrzése érdekében a Megrendelés regisztrációja után a Vevőnek engedélyeznie kell a fizetést a Számlához kapcsolódó jelszó újbóli megadásával vagy az ujjlenyomat használatával terminálok, amelyek rendelkeznek ezzel a lehetőséggel.

10.12. Tranzakcióbiztonsági okokból a Felhasználót / Vevőt javasoljuk, hogy ne maradjon bejelentkezve a Webhelyre, és ne állítsa be az automatikus bejelentkezés lehetőségét mobileszközökön. A fiókhozzáférési jelszó közzététele nem megengedett, ezért erős biztonsági jelszó használata javasolt (pl. Legalább nyolc karaktert tartalmazzon, beleértve a nagybetűket, a kisbetűket, a számokat és a speciális karaktereket). 

ÁRUK KISZÁLLÍTÁSA

 11.2. Az Eladó biztosítja az Áruk megfelelő csomagolását és a kísérő dokumentumok továbbítását.

11.3. Az Eladó az árukat és szolgáltatásokat csak román területen szállítja.

 GARANCIÁK

12.1. Minden áru által értékesített Termocasa, kivéve a visszazárt árukat, a hatályos jogszabályoknak és a gyártók kereskedelempolitikájának megfelelően élvezik a garanciális feltételeket. Az áruk újak (kivéve a visszazárt árukat), eredeti csomagolásban és az egyes gyártók által engedélyezett forrásokból származnak.

12.2. A. Által értékesített és leszállított áruk esetében Termocasa, a jótállási tanúsítványokat vagy közvetlenül a gyártó állítja ki, amely magában foglalja az Áruk ingyenes átvételét és átadását.

12.5. A Megrendelési árukkal kapcsolatos garanciavállalási tanúsítvány helyes közléséhez a Vevőnek kötelessége, hogy szükség esetén frissítse a Számláján szereplő adatokat, és hozzáférjen az egyes Megrendelésekhez kapcsolódó, a Számlán található információkhoz és dokumentumokhoz.

Ezzel a kommunikációs módszerrel a Vevő hozzáfér a Számlájához a www.Termocasa.ro nyilvántartást vezet a Termocasa, képes legyen őket menteni és archiválni, bármikor és bármilyen módon.

Ha ez az információ 48 (negyvennyolc) órán keresztül nem áll rendelkezésre az ügyfél számláján, kérjük, értesítsen minket e-mailben: Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet.

A jótállási garancia hiányát az áru kézhezvételétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül kell jelezni Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet.. A későbbi értesítést nem vesszük figyelembe.

12.7. Viszont lezárt áruk esetében a garanciavállalási bizonyítványt a Termocasa, és a jótállás más időtartamra is kiterjedhet, mint ugyanazon új, lezárt eszköz garanciális ideje. A jótállási időszakot minden egyes visszazárt eszköz garanciális tanúsítványa határozza meg. A visszazárt áru felhasználásának, kezelésének és szállításának feltételei megegyeznek a lezárt termékekével, és ugyanazok a szolgáltatások vehetik igénybe őket, hacsak a termékoldal másként nem rendelkezik.

ÁRUK TULAJDONÁNAK ÁTADÁSA

13.1. Az áruk tulajdonjoga átadáskor, a Vevő által a Megrendelésben megjelölt helyen történő fizetés után kerül átadásra (értsd: kézbesítés - a futár által biztosított fuvarokmány átvételi elismervényének aláírása, vagy szállítás esetén a nyugta aláírása az adószámlán az Eladó munkatársai).

FELELŐSSÉG

14.1. Az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért, amelyet a Vevő vagy bármely harmadik fél elszenvedhet az Eladó által a Megrendelésből eredő bármely kötelezettségének teljesítése, valamint az Áruk és Szolgáltatások szállítás utáni használatából eredő károkért. különösen veszteségük miatt.

14.2. A Fiók létrehozásával és használatával a Felhasználó / Vásárló felelősséget vállal a Számla adatainak (felhasználó és jelszó) titkosságának megőrzéséért és a Fiókhoz való hozzáférés kezeléséért, és az alkalmazandó törvény által megengedett mértékben felelős az elvégzett tevékenységért számláján keresztül.

14.3. A Fiók létrehozásával és / vagy a Tartalom felhasználásával és / vagy Megrendelések leadásával az Ügyfél / Felhasználó / Vevő kifejezetten és egyértelműen elfogadja a Webhely Általános Szerződési Feltételeit a Webhelyen közölt legfrissebb verzióban, amelyek a számla létrehozása és / vagy a tartalom és / vagy a megrendelés leadásának dátuma.

14.4. Az eladó fenntartja a jogot a Weboldal Általános Szerződési Feltételeinek időszakos frissítésére és módosítására, hogy azok tükrözzék a Weboldal működési feltételeinek vagy a jogi követelmények bármilyen változását. A dokumentum a Webhelyen való közzététel pillanatától kezdve az Ügyfelek / Felhasználók / Vásárlók számára szembeszállhat. Ilyen változások esetén a Dokumentum módosított változatát megjelenítjük a Webhelyen, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizze a Dokumentum tartalmát.

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

16.1. Kérjük, olvassa el a személyes adatok kezelésével kapcsolatos adatvédelmi irányelveket, amelyek a jelen dokumentum részét képezik.

 SÜTÉSEK HASZNÁLATA

17.1. Lásd a sütikre vonatkozó irányelveket, amelyek a jelen dokumentum részét képezik.

 FŐ ERŐ

18.1. Egyik fél sem felel a szerződéses kötelezettségeinek elmulasztásáért, ha a határidőben és / vagy a megfelelő, teljes vagy részleges teljesítés vis maior eseménynek tudható be. A vis maior kiszámíthatatlan esemény, amely a felek befolyásán kívül esik és amelyet nem lehet elkerülni.

18.2. Ha az esemény bekövetkezésétől számított 15 (tizenöt) napon belül nem szűnik meg, mindkét félnek jogában áll értesíteni a másik felet a szerződés teljes felmondásáról anélkül, hogy bármelyikük kártérítést követelhetne a szerződéstől. Egyéb.

 ALKALMAZANDÓ JOG - JOGHATÓSÁG

19.1. Erre a szerződésre a román törvények vonatkoznak. Az Eladó és a Felhasználók / Vásárlók közötti esetleges vitákat békés úton oldják meg, vagy ha ez nem lehetséges, a vitákat a nagyváradi illetékes román bíróságok oldják meg.