Tudjon meg mindent a hőszivattyúkról


 

NEM MINDEN HŐSZIVATTYÚ VAN GYÁRTOTTAN ROMÁNIÁBAN !!!

 

 

Melyek a leghatékonyabb hőszivattyúk?

 

    - A hőszivattyúk, a Víz-Víz a leghatékonyabb, mert a talajban lévő víz hőmérséklete állandó, ezért a hőszivattyúk teljesítménye a külső hőmérséklettől függetlenül egész évben maximális lesz. 

    - A föld-víz hőszivattyúk a középső változat, azaz a víz-víz hőszivattyúkhoz közeli teljesítményekkel rendelkeznek, ha a talajban lévő kutak vagy tekercsek megfelelően vannak méretezve és elkészítve.

    - A levegő-víz hőszivattyúk a harmadik változat, és akkor használják őket, ha az első két változatot nem lehet felszerelni a talajvíz nehéz hozzáférhetősége, a kis földterület, a sziklás talaj stb. Miatt.

 

Mi a különbség a CLASSIC vagy a COMFORT hőszivattyú között?

 VÍZ- vagy FÖLDVÍZ-HŐSZIVATTYÚK:

- Modell szivattyúk Termocasa A COMFORT Copeland márkájú kompresszorral van felszerelve, és akár 20 év garanciával, valamint 10-15%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a modellé. Termocasa KLASSZIKUS.

- Modell szivattyúk Termocasa A CLASIC DAIKIN, PANASONIC, MITSUBISHI stb. Márkájú tekercs kompresszorokkal van felszerelve, és akár 10 év garanciával és 10-15% -kal alacsonyabb teljesítménnyel rendelkezik, mint a modell Termocasa KÉNYELEM.

A LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ:

Klasszikus modell: 2 év teljes garancia

Komfort modell: 5 év teljes garancia és felkészülés a kapacitásbővítésre + 1 modul 

A hőszivattyú vezérelhető Termocasa az interneten keresztül? 

 

- Hőszivattyúk TERMOCASA a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve az interneten keresztül történő nyomon követéshez vagy kommunikációhoz, és kompatibilisek a piacon létező összes intelligens otthon berendezéssel is, így az ütemezésnek megfelelően optimalizálják az áramfogyasztást.

- Hatékonyság és megbízhatóság hőszivattyúk révén Termocasa messze megelőzik a versenyt, így a kinti időjárástól függetlenül biztosíthatják az Ön kényelmét és kényeztetését.

 

 

 

Melyek a jótállási feltételek?

 

Normál garancia:

- Hőszivattyúk TERMOCASA A klasszikus modell 10 év garanciát élvez a kompresszorra és 2 évre a többi alkatrészre

- Hőszivattyúk TERMOCASA A Comfort modell 20 év garanciát élvez a kompresszorra és 2 év a többi alkatrészre.

Prémium garancia:

- Hőszivattyúk TERMOCASA víz-víz A komfortmodell előnyei díj ellenében (a hőszivattyú teljes árának 10%-a) 20 év teljes körű garanciális csomag.

Legfeljebb 3 éves időközönként, hőszivattyúknál Termocasa felújításra van szükség, amelyben a fogyóeszközöket vagy egyéb alkatrészeket kicserélik vagy nem működnek a paramétereken belül. Ezt a felújítást ingyenesen (a Premium garancia keretében) vagy díj ellenében (a Standard garancia alapján) hajtják végre, a garancia típusától függően, és az ügyfél csak a fogyóeszközök költségeit viseli. Ezekre a felülvizsgálatokra szükség van, amelyeket a vállalat hajt végre Termocasa vagy képviselői a az ügyfél lakóhelye vagy székhelye és az ügyfél írásbeli kérésére biztosítsa, hogy Ön élvezhesse a kényelmet és a biztonságot akár 20 év garancia alatt is.

Korlátozott garancia:

- Hőszivattyúknál Termocasa Klasszikus modell, az ügyfél csak 3 év teljes garanciát választhat a hőszivattyú fogyóeszközök fenntartásának vagy cseréjének kötelezettsége nélkül Termocasa.

- Hőszivattyúknál Termocasa Komfort modell, az ügyfél csak 5 év teljes garanciát választhat a hőszivattyú fogyóeszközök fenntartásának vagy cseréjének kötelezettsége nélkül Termocasa.

Ezeket a garanciális feltételeket a vállalat több mint 10 éves tapasztalata alapján határozták meg TERMOCASA a felhasznált berendezések és alkatrészek teljesítményéből is megszerezte.

 

Miért kínálja Termocasa ilyen hosszú garanciális időszakok?

 

Megbízhatósági tesztek:

- Hőszivattyúk Termocasa különösen megbízható alkatrészekkel vannak felszerelve, amelyeket az elmúlt 10 évben állóképességi és stressztesztnek vetettek alá, és a vizsgálati eredmények bebizonyították a gyártási folyamat során alkalmazott anyagok és technikák megbízhatóságát.

Forrasztás (hegesztés) ezüsttel a hidrogén mezőben:

- Mint ismeretes, minden hőszivattyú-gyártó olyan technológiát fejleszt, amely képes biztosítani a braz hosszú távú ellenállásátă(így) a vállalat kémiai és anyagtechnikai szakértői Termocasa több tesztet is elvégeztek és protokollokat dolgoztak ki a braz végrehajtásáraă(hegesztés), amely nemesfémek, például ezüstöt ötvözetekben használ, és a keményforrasztási (hegesztési) technikát légkör egészíti kiă hidrogén és más kémiai vegyületek kombinációjával történő vezérlésével, amely biztosítja az összes keményforrasztási (hegesztési) pórus lezárását, hogy hogy ne lehessen réz-oxidokat képezni a hűtőkörök belsejében és nincsenek szivárgások. Az alkatrészek keményforrasztásának (hegesztésének) folyamata az oxigén atmoszféra kimerítésével történik, különösen a csövek belsejében, nitrogén (nitrogén) hozzáadásával az oxidok megjelenésének elkerülése érdekében, valamint felhasználásra nitrogén (nitrogén), amikor a megfelelő működés érdekében minden forrasztott (hegesztett) alkatrészt 30 bar feletti nyomáson tesztelnek a termékek 20 éves jótállási ideje alatt Termocasa. 

- Ezek a technikák egyértelműen felülmúlják a versenytársaink által alkalmazott technikákat, ezért akár 20 éves garanciális időt is tudunk biztosítani.

 

Mennyire nehéz telepíteni a hőszivattyúkat Termocasa ?

 

- Hőszivattyúk TERMOCASA román mérnökök készítették, nagy tapasztalattal a hőszivattyúk területén, és prioritásuk az volt, hogy minimalizálják az összes telepítési követelményt. 

Hőszivattyúk TERMOCASA problémamentesen telepítheti őket bármely felhatalmazott telepítő  anélkül, hogy szakosodott volna hőszivattyúk területén.

Hőszivattyúk TERMOCASA nem igényli a programozást vagy a paraméterek beállítását, mert működési algoritmusuk intuitív és önvédelemmel van felszerelve a telepítés vagy a működés bármilyen hiányossága esetén.

- A hidraulikus vagy elektromos csatlakozások száma minimálisra csökkent, hogy a telepítés során ne okozzon problémát.

Hőszivattyúk TERMOCASA megtartja a jótállási feltételeket, ha azokat bármelyik hivatalos telepítő telepítette.

- Az egyetlen követelmény az elektromos feszültség (230 V vagy 380 V), valamint a hidraulikus áramkörök áramának betartása.

 

Miért válassza a cég által gyártott hőszivattyúkat TERMOCASA?

 

- Hőszivattyúk TERMOCASA a vizet-vizet vagy a talaj-vizet bármely felhatalmazott szerelő telepítheti szakosodás nélkül a hőszivattyúk területén és megtartja teljes garanciáját !!!

- Hőszivattyúk TERMOCASA román mérnökök által Romániában kitalált technológiákat tartalmaz.
- Hőszivattyúk TERMOCASA a víz-víz a piacon egyedüliként nem igényel köztes hőcserélőt (kutatásaink szerint).
- Hőszivattyúk TERMOCASA Megnövekedett megbízhatóságának és ügyfélszolgálatának köszönhetően nagyon hosszú garanciális időszakok és rendkívül gyors kiszolgálás előnyei.
- Hőszivattyúk TERMOCASA részesüljenek a legjobb teljesítménybőltULTRAFLEX rugalmas hőcserélők a piacon.
- Hőszivattyúk TERMOCASA páratlan teljesítményt nyújtanak a hőszivattyúk legismertebb külföldi márkáinak esetében is (bosszantó képviselőik számára, akik megpróbálják hitelteleníteni a termékeket TERMOCASA gyártott Romániában).

 

Milyen mélységben kell a talajvizet fúrni?

 

- A cég szakértői Termocasa javasolja a fúrást, hogy az első talajvízig víz keletkezzen, amely biztosítja a hőszivattyúhoz szükséges vízáramlást, a legtöbb esetben 2, 4, 6 vagy 8 méter mély talajvíz. 

Mekkora a fűtési szer ajánlott hőmérséklete a fűtési rendszerben?

 

- A fűtőközeg hőmérsékletének a lehető legalacsonyabbnak, azaz 35-45 ° C-nak kell lennie, de a víz-víz vagy talajvíz hőszivattyúk nagyon jó teljesítményt nyújtanak még magasabb hőmérsékleteken is 50-60 ° C-on.

 

Miért vannak hőcserélők TERMOCASA - A legjobban teljesítő ULTRAFLEX a piacon?

- Hőcserélők TERMOCASA - Az ULTRAFLEX a mai napig ismert egyetlen hőcserélő alakváltozások a hőszivattyú üzemi körülményeitől függően, és így elkerülhetőă pusztulásuk túlterhelések megjelenésekor (fagy, nyomás stb.).

- Hőcserélők TERMOCASA - Az ULTRAFLEX az egyetlen, a mai napig ismert hőcserélő, amely védelmet nyújt a vízkő vagy más kémiai elemek lerakódása ellen, és így elkerüliă a hőcserélő eltömődése több mint 20 éves időtartamra.

- Hőcserélők TERMOCASA - Az ULTRAFLEX az egyetlen, a mai napig ismert hőcserélő, amelynek garanciális ideje legfeljebb 20 év.

 

Milyen esetekben van szükségünk Pufferre?

 

- A puffer a hőszivattyú tárolótartálya, amely a hőszivattyú és az épület fűtési rendszere között helyezkedik el. Feladata a hőszivattyú gyakori beindításának és leállításának megakadályozása, ami a kompresszor megsemmisüléséhez vezethet. Ezért a puffert olyan fűtési rendszerek esetében kell telepíteni, ahol az egyes helyiségekhez külön-külön van automatizálás, vagy ha az épület sugárzó felületei túl alacsonyak, és minden más esetben nem ajánlott a puffert használni, mert ez csökkentheti a hőszivattyú teljesítményét és élettartamát. és hallgatólagosan a jelenlegi fogyasztás növekedését.

 

Mit kell figyelembe venni a hőszivattyúk megfelelő működéséhez?

 

- A hőszivattyúk megfelelő működéséhez el kell kerülni a gyakori indításokat, azaz a két egymást követő indítás közötti időnek legalább 2 órának kell lennie a kompresszor károsodásának elkerülése érdekében.

 

 

 

 

 

 


Szakértői vélemény a hőszivattyúról TermocasaVásárlói vélemények a hőszivattyúról Termocasa


Vásárlói vélemények a hőszivattyúról Termocasa


Vásárlói vélemények a hőszivattyúról Termocasa

 

     

 

ÖSSZESZERELÉSI Séma 2 HŐSZIVATTYÚ PUFFERES ÉS kazánnal

hőszivattyú-szerelési rajzok

 

HŐSZIVATTYÚ-SZERELÉSI RENDSZER PUFFERES ÉS kazánnal

 

A kazán hőszivattyújának összeszerelési rendszere

 

AJÁNLÁSOK:

- A tápfeszültségnek a hőszivattyú beindításakor és az üzem közben is (+/- 2% tűréssel) 230v-nak vagy 380v-nak (minden fázisban 230v-nak) kell lennie.
- Az áramlás közötti hőmérséklet-különbség (forró kivezetés ) és visszatér (meleg bejárat) körülbelül 5 ° C-nak kell lennie.
- Az áramlás közötti hőmérséklet-különbség (hideg kijárat) és visszatér (hideg bejutás) körülbelül 5 ° C-nak kell lennie.
- A recirkulációs szivattyúknak legalább 32–8-nak kell lenniük, NEM elektronikusaknak, és maximális fordulatszámra kell beállítaniuk. Ha a 32-8 recirkulációs szivattyú nem képes hidraulikusan megbirkózni, akkor javasoljuk cserébe egy erősebb szivattyú felszerelését, mint például a Pedrollo JSWm 1C vagy más hasonló jellemzőkkel rendelkező modelleket.
- Elosztók esetében NEM javasoljuk keverőszelepek vagy hidraulikus szintezés alkalmazását, mert ezek csökkentik a fűtőközeg áramlását.
- A TMC háromutas szelep mind az áramlásba, mind a visszatérőbe felszerelhető, mivel 3 ° C alatti hőmérsékletünk van.
- Az előremenő vagy visszatérő hőszivattyúk NEM csatlakoznak ugyanahhoz a kimenethez a pufferhez, fűtéshez az áramlás a legmagasabb, a visszatérő pedig a puffer legalacsonyabb csatlakozásához van kötve.
- A hőmérséklet pontos méréséhez egy érintés nélküli hőmérőt kell használni, és a leolvasást olyan fémfelületeken kell elvégezni, amelyeket előzőleg elektromos szigetelőszalaggal vagy festékkel borítottak, hogy ne tükröződjenek.
- Mielőtt a fúrólyagból a víz bejutna a hőszivattyúba, 2 irányú szelepet vagy gravitációs szelepet és egy szennyeződés-szűrőt kell felszerelni mosható patronnal (a fenti vázlatok szerint).
- A tekercs felületének a kazánban:

  • 3 négyzetméter egy 22 kW-os szivattyúhoz,
  • 2,5 négyzetméter egy 18 kW-os szivattyúhoz,
  • 2 négyzetméter egy 12 kW-os szivattyúhoz.

- A hőszivattyú beindítása előtt ellenőrizze az áramköröket, hogy ne legyenek zárt szelepei vagy 3-utas szelepei, amelyek nincsenek elzárva olyan helyzetben, amely akadályozza a fűtőközeg áthaladását.
- A hőszivattyú első indításakor ajánlott egy másik aljzatot használni az épületben a recirkulációs szivattyú és a talajvíz szivattyú ellátására, a termosztátok (kazán, puffer stb.) Beállítása után pedig a beépített aljzatból szállítandó szivattyúkat a hőszivattyú házán.

.

 

A CÉGCSOPORT TERMÉKEI TERMOCASA GENEVÁBAN ARANYÉRT, A VILÁGBEN A PRESZTIKUSABB TALÁLMÁNY !!!

hő pumpa termocasa hő pumpa termocasa hő pumpa termocasa

Ki TERMOCASA ?

   Termocasa ez nem csak egy vállalat, hanem a roma vállalatok csoportja isâneșegyüttműködés a berendezések és technológiák fejlesztésében és gyártásában, jelentősen hozzájárulva a környezetvédelemhez.   Hőszivattyúk és közvetlen abszorpciójú napelemek tervezése és gyártása, amennyire csak lehetséges egyszerű és hatékony lett a fő cél. 

 

    Filozófiánkat Románia fejlődése képviseli, ezért megpróbáljuk a hőszivattyúk és a napelemek gyártásának nagy részét kiszervezni, így minél több románt bevonunk a gyártásba, az értékesítésbe és a disztribúcióba. 

 

    Minden által forgalmazott termék TERMOCASA több mint 10 vállalat, a II. vagy a PFA és több mint 50 román munkáját és erőfeszítését tartalmazza, akik mindent megtesznek azért, hogy a versenytársaknál jobb és versenyképesebb termékeket állítsanak elő.

 

    Tekintettel arra, hogy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, az összes termék Termocasa különleges segítséget nyújt az ügyfél számára és páratlan teljesítményt nyújt, és úgy gondoljuk, hogy mindent megtettünk, megtettünk és megteszünk azért, hogy egyetlen ügyfél ne legyen elégedetlen, mert a legjobb reklám az elégedett ügyfelek.