Termocasa először dobja piacra a román piacon a szigetelt tükröt Ingyenesen, közvetlen abszorpciós panelekkel.

 

      Mint évmilliók óta tudjuk, a nap folyamatosan melegíti a bolygókat a Naprendszerben, de ezt nagyon finoman teszi, és amikor a Föld bolygóról beszélünk, a lehető legjobban teszi, így az élet lehetséges. A napsugárzás teljesítményét w / m1000-ben mérjük, és megközelítőleg 20w / m50, amikor az év legnaposabb napjairól beszélünk, és ha felhős napokra utalunk, akkor a napsugárzás akár 20-szorosára is csökkenhet, elérve akár kb. 50w / m5. A napelemeket vagy a napelemeket használják ennek a szabad napenergia megkötésére, de kicsit másképp csinálják, vagyis a napelemek a napsugárzás körülbelül XNUMX% -át, a napelemek pedig a napsugárzás körülbelül XNUMX% -át képesek megfogni. Tehát a napelemek kiemelkednek ebben a versenyben a fotovillamosokkal szembeni kiváló hatékonysággal, de nem minden napelemnek ugyanaz a hatékonysága, három fő kategóriába sorolják őket: a lapos panelek a legkisebb hatásfokúak, mivel a napsugárzást csak egy bizonyos szögből rögzítik, és A külső tényezőktől való elégtelen szigetelés miatt a hőcső panelek közepes hatékonysággal rendelkeznek, mivel a hőátadás nem kevesebb, mint XNUMX különböző elemen keresztül történik (hőcsere), és mindannyian tudjuk, hogy bármely hőcserélő a hatékonyság és az abszorpciós panelek veszteségét jelenti A hőátbocsátó elemek hiánya miatt a napsugárzás megkötésében a legnagyobb hatékonyságú közvetlen a napsugárzásból közvetlenül a glikolba (fagyálló) terjed.

      Ezeket az adatokat a vállalat összeállításakor figyelembe vették Termocasa meghozta a döntést a napelemek gyártásáról és értékesítéséről, amely egy évtizedes tapasztalat a lehető legbölcsebbnek bizonyult. 

 

A termékek rejtett titka Termocasa 

 

      Több éve, az első "Casa Verde" programok megjelenésével, egyre több román és külföldi cég kezd megjelenni a román piacon, napelemeket és hőszivattyúkat forgalmazva. Tehát lassan a regény elkezdi megváltoztatni a klasszikus fűtési rendszerektől a szilárd tüzelőanyag (fa, pellet), folyékony (M üzemanyag) vagy gáz helyett az alternatív rendszerek felé, amelyek sokkal környezetbarátabbak és könnyebben használhatók. Úgy tűnik, hogy ez az ökológiai tendencia gyorsan terjed az autóiparban, és úgy tűnik, hogy a jövő azoké, akik a napsugárzás, a szélenergia és a geotermikus hő által termelt energiát használják fel. 

 

 

 

Munkaeszköz - INGYENES - Hőszivattyú Termocasa 20. január 31-2020

 

 

Cég Termocasa a következő szerelési munkát végzi - INGYEN - (megyékben: Bihar, Szatmár, Arad, Temes, Kolozsvár, Alba, Máramaros, Salaj) egy vagy több márkájú hőszivattyú vásárlásakor TERMOCASA Komfort víz-víz vagy talajvíz modell 8 és 22 kW közötti teljesítménnyel (csak az ügyfél kérésére):

- hidraulikus csatlakozások telepítése a hideg körhöz (talajvíz vagy glikol / eltemetett kutak).

- hidraulikus csatlakozások telepítése a forró körhöz (házi fűtőelemă).

- elektromos csatlakozások telepítése a telepítés ellátására.

- elektromos csatlakozások telepítése a hőszivattyú vezérléséhez és vezérléséhez.

Ez három fontos kérdés, amelyeket gyakran olyan emberek tesznek fel, akik évtizedek óta építik otthonukat. Az ezekre a kérdésekre adott válaszok nincsenek elég jól megválaszolva, így egy technikailag inkább humanista végzettséggel rendelkező ember megértheti őket.

A hőszivattyú a huszadik század elejére nyúlik vissza, a hűtőszekrény feltalálásával. A hőszivattyú működése alapján a fizikai jelenségek és törvények sora versenyez: A termodinamika második elve: „A hő soha nem mehet át alacsonyabb hőmérsékletű testből magasabb hőmérsékletűvé ”(Clausius kijelentése), valamint Watt fizikus felfedezése: egy sűrített gáz hőt bocsát ki, és fordítva, egy nyugodt - elnyeli a hőt.

HŐSZIVATTYÚK - BEVEZETÉS

A korlátozott üzemanyag-források és a globális környezetvédelemre összpontosító kérdések olyan kérdések, amelyek felhívták a figyelmet a megújuló energiaforrások felhasználásának lehetőségére. Ma ezek hőszivattyúk biztonságos, hatékony és innovatív fűtési berendezéseket képvisel, gazdaságos üzemeltetéssel az áramfogyasztás szempontjából.

Napelemek

Hogyan válasszunk megfelelő napelemes rendszert?

Az e-mailben vagy vásárokon kapott nagyszámú meghívás miatt úgy döntöttünk, hogy blogunk ezen cikkén keresztül válaszolunk Önnek. Igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni. Várom kérdéseit, kommentálva ezt a blogbejegyzést. 
 

Ha egy rendszer telepítésén gondolkodik napelemek termikus, alaposan tájékoztatnia kell számos olyan szempontról, amely jelentősen növelheti befektetése megtérülését:

A nagyváradi feltaláló, Adrian Farcaș, többszörösen díjazott Temesváron

A nagyváradi feltaláló, Adrian Farcaș, többszörösen díjazott Temesváron

Az Adrian Farcaș által szabadalmaztatott hőcserélő négy díjat nyert a temesvári Nemzetközi Találmányok és Innovációk Szalonjában.

 

Melyek a víz-víz vagy föld-víz hőszivattyúk jótállási feltételei?

Normál garancia:

- Hőszivattyúk TERMOCASA A klasszikus modell 10 év garanciát élvez a kompresszorra és 2 évre a többi alkatrészre

- Hőszivattyúk TERMOCASA A Comfort modell 20 év garanciát élvez a kompresszorra és 2 év a többi alkatrészre.

 

NEM MINDEN NAPPANELT GYÁRTIK GYÁRTOTTAN ROMÁNIABAN !!!

 

 

Melyek a legjobban teljesítő napelemek?    

Felhasználási feltételek