Hő pumpa Termocasa   DÍJMENTES !!!

 

    Ha az emberiség múltjára gondolunk, akkor rájövünk, hogy több mint 100.000 XNUMX éves történelmünk során csak olyan fosszilis tüzelőanyagokat használtunk fűtésre, amelyeket hőtermelés céljából elégettünk, és ma a világ nagy lépést tesz előre egy változás révén a fosszilis tüzelőanyagok fűtésről a megújuló energiaforrásokra történő átmenetre való áttérés miatt.   

       Így a mai ipar olyan fűtőelemeket, napelemeket és hőszivattyúkat gyárt, amelyek soha nem látott teljesítményt nyújtanak az emberi evolúció során. A cég termékei Termocasa érettségit mutatják, figyelembe véve a több mint egy évtizedes tapasztalatokat és a páratlan teljesítményt, amelyet az ügyfelek megszoktak, akár hőszivattyúkról beszélünk Termocasa vagy közvetlen abszorpciós napelemekkel és CPC-szigetelt tükörrel Termocasa , mindkét esetben a megújuló energiát használó fűtés területén tudós szakemberek által Romániában tervezett termékekre hivatkozunk. Márkás termékek gyártása Termocasa a román területen olyan szakemberek is készítik, amelyekre külföldön is büszkék vagyunk.

      Tekintettel a márkás termékek sikerére Termocasa mind országosan, mind export céljából a lehető legtöbb lehetőséget szeretnénk megadni ügyfeleinknek, akik bizalmat adtak nekünk az általunk kínált termékek és szolgáltatások iránt.

      Tehát compánia Termocasa a hőszivattyú részegységek legfontosabb beszállítóival együtt úgy döntöttünk, hogy kampányt indítunk, hogy ösztönözzük a professzionális szerelőket, hogy részesüljenek a márkás hőszivattyúk vásárlási lehetőségeiből. Termocasa , hogy minél jobban ismerjük termékeinket, és hogy lehetőségünk legyen a fogadásra FREE olyan hőszivattyú, amely az ár, a teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében a vásárlók preferenciáinak élén áll. Javasoljuk, hogy a telepítők telepítsenek hőszivattyút otthon vagy az irodában, hogy figyelemmel kísérhessék azt, és bemutathassák az ügyfeleknek saját tapasztalataikat termékeink teljesítményével és megbízhatóságával kapcsolatban.

        Ez az akció olyan jogi személyekre (SRL, PFA, II stb.) érvényes, amelyek hőszivattyúkat árulnak vagy telepítenek, és a kampányon keresztül egy vagy több hőszivattyúból részesülhetnek. FREE .

   A kampány eléréséhez regisztrációs kérelmet kell küldenie az e-mail címére Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet. , kérés, amelyben adja meg a kampány nevét " Hő pumpa Termocasa DÍJMENTES " valamint az Ön azonosítója/elérhetősége.

      Így, ha a kampányra jelentkező jogi személyek az első megrendelés feladásától számított 3 hónapon belül listaáron rendelnek 12 db hőszivattyút, úgy Ön által választott víz-víz, talajvíz vagy levegő-víz hőszivattyú 6 és 24kw között DÍJMENTES .

    Ezen a kampányon belül meg lehet adni FREEhőszivattyúk cu csomagjaszabványos garancia , azaz a ajándék akár 6300euro !!!

 

      FIGYELEM!!! Kérjük, hogy a kedvezményben részesülni kívánó magánszemélyek lépjenek kapcsolatba valamelyik forgalmazónkkal az alábbi táblázatban.

 

   További részletekért kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet. vagy telefonon: +40757010000 vagy +40784010000 .

      Sok sikert kívánunk ahhoz, amit csinálsz !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ENGEDÉLYEZETT FORGALMAZÓK TERMOCASA :    

 

 
 
MegyeRezidenciaEGYÜTTMŰKÖDŐ NEVETelefonszám Együttműködő címeKapcsolattartóA kínált szolgáltatások típusaA telepített egységek száma 
Alba Alba Iulia              
Arad Arad Sabin  0751816168   Seleusului        20-30  
Arges piteşti              
Bákó Bákó              
Bihor Nagyvárad

Tiberiu Mészáros

Lucian Habasescu

Constantin Merca

Szerb György 

Boer Emil

Remus hüvelye

0742412253

 0742093544

0745200004

0747380124

0772210662

0723523737

Nagyvárad

Nagyvárad

Tengely

elfutottam 

Nagyvárad

Nagyvárad

   

   10-20

   10-20

   10-20

     0-10

     0-10

     0-10

 
Beszterce-Naszód Beszterce Kis Emil   0783025588           10-20  
Botoşani Botoşani              
Braşov Braşov              
Braila Braila              
Buzău Buzău              
Caras-Severin REŞIŢA              
Călăraşi Călăraşi              
Kolozsvár Cluj-Napoca              
Konstanca Konstanca  Butuc Iosif   0741146358  Constanta          20-30  
Kovászna Sfântu Gheorghe              
Dambovita Targoviste              
Dolj Craiova              
Galati Galati              
Giurgiu Giurgiu              
Gorj Târgu Jiu              
Harghita Csíkszereda              
Hunyad Deva              
Ialomita Slobozia              
Iaşi Iaşi              
Ilfov Bucureşti  Butuc Iosif 0741146358  Bukarest          20-30  
Máramaros Nagybánya              
Mehedinti Szörényvár              
Mures Marosvásárhely              
német A Neamt kő              
Olt Slatina              
Prahova Ploieşti              
Satu Mare Satu Mare              
Szilágy Zalau              
Nagyszeben Nagyszeben              
Suceava Suceava Alin Dutu  0758420585           10-20   
Teleorman Alexandria              
Timis Temesvár Caragea Ionut   0769693898 Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet.        
Tulcea Tulcea              
Vaslui Vaslui              
völgy Râmnicu Vâlcea              
Vrancea Focsani