Hő pumpa Termocasa   DÍJMENTES !!!

 

    Ha az emberiség múltjára gondolunk, akkor rájövünk, hogy több mint 100.000 XNUMX éves történelmünk során csak olyan fosszilis tüzelőanyagokat használtunk fűtésre, amelyeket hőtermelés céljából elégettünk, és ma a világ nagy lépést tesz előre egy változás révén a fosszilis tüzelőanyagok fűtésről a megújuló energiaforrásokra történő átmenetre való áttérés miatt.   

       Így a mai ipar olyan fűtőelemeket, napelemeket és hőszivattyúkat gyárt, amelyek soha nem látott teljesítményt nyújtanak az emberi evolúció során. A cég termékei Termocasa érettségit mutatják, figyelembe véve a több mint egy évtizedes tapasztalatokat és a páratlan teljesítményt, amelyet az ügyfelek megszoktak, akár hőszivattyúkról beszélünk Termocasa vagy közvetlen abszorpciós napelemekkel és CPC-szigetelt tükörrel Termocasa , mindkét esetben a megújuló energiát használó fűtés területén tudós szakemberek által Romániában tervezett termékekre hivatkozunk. Márkás termékek gyártása Termocasa a román területen olyan szakemberek is készítik, amelyekre külföldön is büszkék vagyunk.

      Tekintettel a márkás termékek sikerére Termocasa mind országosan, mind export céljából a lehető legtöbb lehetőséget szeretnénk megadni ügyfeleinknek, akik bizalmat adtak nekünk az általunk kínált termékek és szolgáltatások iránt.

      Tehát compánia Termocasa a hőszivattyúk részegységeinek legfontosabb szállítóival együtt úgy döntöttünk, hogy kampányt indítunk a hivatásos és amatőr szerelők, valamint az ügyfelek ösztönzése érdekében, akik márkás hőszivattyúk vásárlása érdekében Termocasa , hogy minél jobban ismerjük termékeinket, és hogy lehetőségünk legyen a fogadásra FREE hőszivattyú az ügyfelek teljesítményének és megbízhatóságának előnyein felül. Javasoljuk, hogy a szerelők telepítsenek hőszivattyút otthon vagy az irodában, hogy figyelemmel kísérhessék és bemutathassák az ügyfeleknek saját tapasztalataikat termékeink hatékonyságával és megbízhatóságával kapcsolatban.

        Ez a kampány azokra a magánszemélyekre vagy jogi személyekre is érvényes, akikhez javasoljuk, hogy csatlakozzanak a hőszivattyúk vásárlásához, hogy részesüljenek a hőszivattyú előnyeiből. FREE .

   A kampány eléréséhez regisztrációs kérelmet kell küldenie az e-mail címére Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet. , kérés, amelyben adja meg a kampány nevét " Hő pumpa Termocasa   DÍJMENTES " valamint elérhetőségeit.

      Tehát, ha a kampányra jelentkező természetes vagy jogi személyek az első megrendelés leadásától számított 3 hónapon belül 12 hőszivattyút listaáron rendelnek meg, akkor víz-víz vagy föld-víz hőszivattyú választása 8 és 22 kW között DÍJMENTES .

    Ezen a kampányon belül meg lehet adni FREE a választott víz-víz vagy talajvíz hőszivattyúk 8 és 22 kW között cu csomagjaszabványos garancia , azaz a ajándék akár 4400euro !!!

    További részletekért kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: Ezt az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. A megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScriptet. vagy telefonon: +40757010000 vagy +40784010000 .

 

      Sok sikert kívánunk ahhoz, amit csinálsz !!!