Melyek a víz-víz vagy föld-víz hőszivattyúk jótállási feltételei?

Normál garancia:

- Hőszivattyúk TERMOCASA A klasszikus modell 10 év garanciát élvez a kompresszorra és 2 évre a többi alkatrészre

- Hőszivattyúk TERMOCASA A Comfort modell 20 év garanciát élvez a kompresszorra és 2 év a többi alkatrészre.

Prémium garancia:

- Hőszivattyúk TERMOCASA A kényelmi modellek előnyökkel járnak díj ellenében (a hőszivattyú teljes árának 10%-a) 20 év teljes körű garanciális csomag.

Legfeljebb 3 éves időközönként, hőszivattyúknál Termocasa felújításra van szükség, amelyben a fogyóeszközöket vagy egyéb alkatrészeket kicserélik vagy nem működnek a paramétereken belül. Ezt a felújítást ingyenesen (a Premium garancia alapján) vagy díj ellenében (a Standard garancia alapján) hajtják végre, a garancia típusától függően, és az ügyfél csak a fogyóeszközök költségeit viseli. Ezekre a felülvizsgálatokra szükség van, amelyeket a vállalat hajt végre Termocasa vagy képviselői az ügyfél lakóhelyén vagy székhelyén (a feltétel csak a romániai ügyfelek esetében érvényes, az exportra értékesített hőszivattyúknál ezeket a feltételeket egyeztetjük az ügyféllel) és csak az ügyfél írásbeli kérésére, annak biztosítása érdekében, hogy Ön minden kényelem és biztonság akár 20 év garanciával.

Korlátozott garancia:

- A hőszivattyúknál Termocasa Klasszikus modell, az ügyfél csak 3 év teljes garanciát választhat a hőszivattyú fogyóeszközök fenntartásának vagy cseréjének kötelezettsége nélkül Termocasa.

- A hőszivattyúknál Termocasa Kényelmi modell, az ügyfél csak 5 év teljes garanciát választhat a hőszivattyú fogyóeszközök fenntartásának vagy cseréjének kötelezettsége nélkül Termocasa.

Ezeket a garanciális feltételeket a vállalat több mint 10 éves tapasztalata alapján határozták meg TERMOCASA a felhasznált berendezések és alkatrészek teljesítményéből is megszerezte.

 

Miért kínálja Termocasa ilyen hosszú garanciális időszakok?

Megbízhatósági tesztek:

- Hőszivattyúk Termocasa különösen megbízható alkatrészekkel vannak felszerelve, amelyeket az elmúlt 10 évben állóképességi és stressztesztnek vetettek alá, és a vizsgálati eredmények bebizonyították a gyártási folyamat során alkalmazott anyagok és technikák megbízhatóságát.

Ezüst mezei hegesztés:

- Mint ismeretes, minden hőszivattyú-gyártó olyan technológiát fejleszt ki, amely képes biztosítani a hegesztési ellenállást az idő múlásával, ezáltal a vállalat kémiai és anyagtechnikai szakértői Termocasa számos tesztet és hegesztési protokollt készítettek, amelyek olyan nemesfémek, mint az Ezüst ötvözetekben történő felhasználását tartalmazzák, és a hegesztési technikát szabályozott hegesztési légkör egészíti ki hidrogén és más kémiai vegyületek kombinációjával, amelyek képesek minden pórust lezárni hegeszteni úgy, hogy ne szivárogjanak a termékek 20 éves garanciális ideje alatt Termocasa.

- Ezek a technikák egyértelműen felülmúlják a versenytársaink által alkalmazott technikákat, ezért akár 20 éves garanciális időt is tudunk biztosítani.