NEM MINDEN NAPPANELT GYÁRTIK GYÁRTOTTAN ROMÁNIABAN !!!

 

 

Melyek a legjobban teljesítő napelemek?    

 

 1) Napelemek Közvetlen felszívódás a legjobb teljesítmény, mivel nincsenek köztes elemek a napsugárzásból elkapott hőenergia és a glikol között, így garanciájuk általában 25 év. Általában a kazánban a napelemek 65-70 fokos meleg vizet állítanak elő, és a közvetlen abszorpcióval rendelkezők hátránya, hogy hővédelem alatt nem haladhatják meg a 60-65 fokot. A közvetlen abszorpcióval és szigetelt alkalmazott tükörrel ellátott nyomás alatt álló napelemek tavasszal vagy ősszel is páratlan teljesítményen működhetnek.

2) Napelemek U-csövek követi a közvetlen abszorpcióval rendelkezőket, annak a ténynek köszönhető, hogy hozama valamivel alacsonyabb a két hőcserélők (az üveg és az alumínium uszony, valamint a kollektor és az alumínium uszony között). Az U-Pipe panelek nagy hátránya a nagyon magas ár, valamint csak 10–12 csővel ellátott konstrukció, mivel néhány panel nem szerelhető össze vagy szétszerelhető, ami nagyon megnehezíti az összeszerelést és a szállítást.

3) Napelemek Hővezeték követi az U-Pipe-val rendelkezőket, annak a ténynek köszönhető, hogy hozama valamivel alacsonyabb a létezése miatt három hőcserélők (üveg és alumínium uszony, hőcső és alumínium uszony, valamint hőcső és kollektor között). A hőcső panelek nagy hátránya, hogy az üvegcsőben lévő cső viszonylag gyorsan perforál (1 és 5 év között), az ügyfél működési módjától függően, és ezek a csövek nem illenek panel egy másikba, és így az egész panel kicserélődik.

4) Napelemek Sík porszívózni és elszigetelt a hőcsővel rendelkezőket követi, a kissé alacsonyabb hatékonyság miatt, mivel a napsugárzás nem a napfény előfordulásától függően gyűlik össze, hanem csak délben, amikor a sugár merőleges, és a nap további részében a befogás sokkal kevesebb a napelemekhez képest olyan csövekkel, ahol a cső hengeres alakja lehetővé teszi a napsugárzás befogását a nap folyamán egyenletesen. A fő hátrányok az akvizíciós költségek, amelyek az azonos teljesítményhez képest csaknem a duplája lehetnek a többi napelemnek, valamint az, hogy ha a külső üveg megreped, az esetek 90% -ában nem pótolható.

5) Napelemek Vákuummentes és szigetelt repülőgépek őket síkporos és szigetelt panelek követik, a kissé alacsonyabb hatékonyság miatt, mivel sok energiát veszítenek szigetelés nélkül és beoltatlan belső térrel, így a nedvesség behatol belsejébe, és ez elősegíti a külső hőveszteséget. A fő hátrány a legalacsonyabb hozam, valamint az, hogy a tavasz és az ősz gyakorlatilag használhatatlanná válik.

 

Miért válassza a közvetlen abszorpcióval ellátott napelemeket Termocasa ?   

 

   Közvetlen abszorpciós nyomású napelemek márka Termocasa többször is díjazzák, mind a româvalamint nemzetközileg a komponensben jelen lévő sokféle újítás miattțaz övék.

   Közvetlen abszorpciós nyomású napelemek márka Termocasa az egyetlen panel, amely profitál 25 ÉV GARANCIA .

   Közvetlen abszorpciós napelemek márka Termocasa az egyetlen olyan túlnyomásos kollektoros napelem, amely közvetlenül a napsugárzást rögzíti anélkül, hogy hőcserélőket kellene telepíteni, mint a piacon lévő többi napelemes modellnél, és alacsony nyomáson nyomás alatt tartják a glikol működés közbeni párolgását.

   Közvetlen abszorpciós nyomású napelemek márka Termocasa nagyon könnyen telepíthetők, és egy innovatív elektronikus és elektromechanikus biztonsági rendszer védi őket a túlmelegedéstől.

 

Miért kínálja Termocasa 25 ÉV GARANCIA közvetlen abszorpciós napelemekhez?  

 

    Cégcsoport Termocasa szakmérnökökkel együtt több mint 10 éve kezdte el összeszerelni és tesztelni a közvetlen felszívódású napelemeket. Így mérések és állóképességi tesztek segítségével kiértékelhettük azoknak az anyagoknak a tulajdonságait, amelyekből a közvetlen abszorpcióval rendelkező napelem készül, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ezt a 25 éves garanciális időt és gyakorlatilag korlátlan működési időt biztosíthatjuk a romló elemek hiánya miatt. időben .

 

 

 

 

NAPELEMEK TERMOCASA - NYOMTATOTT KÖZVETLEN ABSZORPCIÓ CPC SZIGETELT TÜKRÖVEL (ABSZOLÚT ÚJ A ROMÁN PIACON)

  Napelemek Termocasa új, nyomás alatt álló közvetlen abszorpciós technológiával felszerelve előállítják a használati melegvíz előállításához és a lakások, közintézmények, vállalatok, valamint az uszodák fűtésére használt hőközeg előállításához szükséges hőenergiát.

  Az új napelemek fő előnye Termocasa a közvetlen abszorpcióval azt képviseli, hogy a forró glikol közvetlenül érintkezik az üvegcsövekkel és a hőátadás maximális, összehasonlítva a hőcső panelekkel, ahol a hőátadás több hőcserélőn keresztül történik (az üvegcső hőt ad az uszonyoknak). alumínium, amely viszont átadja a hőt a hőcsőnek, majd a hő átkerül a glikolt tartalmazó kollektorba).

  A károsítható elemek hiánya miatt a napelemek Termocasa A közvetlen felszívódás előnyeit élvezi a 25 éves garancia, amely az egyes forgalmazók politikájától függően meghosszabbítható.

  A napelemek hatékonysága Termocasa közvetlen abszorpcióval akár 30% -kal magasabb, mint a hőcső paneleknél, és akár 50% -kal magasabb, mint a lapos paneleknél.

  Napelemek Termocasa Az új, nyomás alatt álló közvetlen abszorpciós technológiával és a szigetelt CPC tükörrel felszerelve az élvonalbeli technológia, valamint a legújabb találmányok és újítások a napelemek területén. A CPC szigetelt tükörréteget közvetlenül a külső üvegcső hátuljára viszik fel, és ez segít visszanyerni a napsugárzást a normálisan elveszett belső cső oldaláról, és megállítani a hőveszteséget az üvegcső árnyékolt felületén (a cső hátulján) keresztül. A nyár folyamán a csövek egyszerű csavarása csökkentheti vagy leállíthatja a napelem működését azáltal, hogy a szigetelt CPC-tükör árnyékolja a nap felé orientált tükröt.

  Az előnyök a piac többi megoldásával szemben:

- A CPC szigetelő tükröt közvetlenül az üvegcsőhöz rögzítve már nem teszi lehetővé a por és szennyeződések lerakódását a tükör felületén, a napsugárzást gátló porokat és szennyeződéseket.

- Azáltal, hogy a CPC szigetelő tükröt közvetlenül a külső üvegcsőhöz és nem a belsőhöz rögzíti, lehetővé teszi a hőveszteség blokkolását az üvegcső árnyékolt felületén (a cső hátulján) keresztül.

- A rendkívül egyszerű telepítés lehetővé teszi a napelemek telepítését Termocasa bármely szerelő közvetlen elnyelésével.

- A tágulási tartály biztosítja a túlhevített glikol páralecsapódását és visszakerülését az áramkörbe, kiküszöbölve a párolgás kockázatát.

  Az ilyen típusú napelemek egy szolárkazánnal és egy automatizálási állomással együtt egy komplex naprendszert hoznak létre, amely egész évben működik (függetlenül a külső környezet hőmérsékletétől). Naprendszer Termocasa , bármilyen típusú fűtési rendszerhez csatlakoztatható, amely az épületben létezik.

  A konstruktív változatok a következők:

· 18 cső, TMC18 termékkód 1.55mX1.85m

· 25 cső, TMC25 termékkód 2.15mX1.85m

· 30 cső, TMC30 termékkód 2.55mX1.85m

Napelem Termocasa a következőkből áll:

· Vákuumüveg csövek;

· Vízszintes hőgyűjtő;

· Dural alumínium / rozsdamentes acél tartó konzol;

· Tágulási tartály;

· Rögzítők, kiegészítők, csavarok, anyák, szilikon tömítés és gumi, sa

· Az üvegcsövek dupla falú, termosz típusú szerkezetűek, az üvegfalak közötti vákuumszint 5 × 10-3 bar.

  A külső cső átmérője 47/58 mm, hossza 1500/1800 mm. 

  A belsejében lévő üvegcsövet két szelektív réteg borítja, az egyik réteg Al-N-Al típusú, amelynek szerepe az infravörös sugárzás abszorpciós szintjének növelése a látható napsugárzás tartományától 95% -ig. A második réteg feladata, hogy megtörje a csőben lévő hősugárzást, amelyet a hőhatású anyag átvehet, és így akár 810 kW / h / mXNUMX / év termelést is elérhet.

  A csövek gyártásához használt üveg 3.3 típusú boriszilikát, legfeljebb 5 cm-es jégeső-ellenállással.

  Az üvegcsövek nagyon fontos szerepet játszanak a napelem működésében Termocasa , a következő feladatokat látják el:

· elnyelik az infravörös sugárzást a napfény látható tartományából

· megtörik az üvegcső belsejében a hősugárzást, amíg a hőszer felveszi

· nagyon jól szigeteli az infravörös sugárzás külső környezetből történő abszorpciójának termikus rendszerét

  Az üvegcsövek belsejében az a hőhatású anyag, amely felveszi a napsugárzást és hőenergiává alakítja azt akkor is, ha az eget felhők borítják.

  A vákuumüveg csövek helyzete a napelem tartón Termocasa mindig függőlegesen hajlik, ami nagy ellenállást okoz a jégesővel való ütközésnek, másrészt a legmagasabb hőmérsékletű hőhatású anyag folyamatosan a tetejére irányul, a radiátoros jelenség miatt a hőt a hőgyűjtőben.

  Hőgyűjtő Termocasa rozsdamentes acélból készül, és a napelem csövei által termelt hőenergiát veszi át. A kollektor ház 2 mm vastag és rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a külső környezet által okozott zord körülményeknek. A hőgyűjtő hőszigetelése Termocasa 50–60 mm vastagságú nagy sűrűségű poliuretánból készül, amely szigetelésnek azon kívül, hogy a legkisebb hőátbocsátási tényezője van a külsővel, a berendezés mechanikai ellenállásának növelése is szerepet játszik.

  A hőgyűjtő nagy kapacitása miatt a közvetlen abszorpciós panelrendszerek nagyon kicsi a hidraulikus veszteséggel, így akár 200 cső / csoportra méretezhetők / szerelés és nem korlátozódnak 120 csőre / beépítésre, mint a hőcső panelek esetében.

  A hőcserélő be- és kimenete 22/28 mm átmérőjű csőből készül. A külső berendezéssel való összekapcsolás egy kivehető rugalmas csatlakozóval történik, a tágulás miatt átveszi a tágulást és az elmozdulást.

  A napelem támasza U alakú duralumin / rozsdamentes acél profilokból készül, amelyek mechanikai szilárdságot és korrózióállóságot biztosítanak. A profil vastagsága, alakja, szerkezete és rögzítésének módja adja a napelemet Termocasa stabilitás nehéz időjárási körülmények között (erős szél, vastag hóréteg lerakódása stb.)

  A támasz dőlésszöge 20 ° - 90 ° lehet.

  Napelem Termocasa egész évben működik, függetlenül a külső környezet hőmérsékletétől. Működés közben nincs fagyás veszélye, mert a glikolt a naprendszer áramkörében használják, amely ellenáll a rendkívül alacsony hőmérsékletnek. A csatlakozó csövek hőveszteségének csökkentése érdekében magas hőmérsékletnek ellenálló anyagokkal van szigetelve.
  Napelemek Termocasa megfelel a nemzeti és a nemzetközi jog minden követelményének és a környezetvédelmi előírások által előírt feltételeknek. Napelemek használata Termocasa minden épületben csökken az üzemanyag-fogyasztás, és nem szűnik meg a légkörbe jutó szennyező anyagok, különösen a CO XNUMX jelentős mennyisége.

 

 

 

 

.


Összehasonlító teszt a közvetlen abszorpciós és a hőcső panelek között


Napelemek bemutatása Termocasa közvetlen felszívódással

 

 

 

 

Megjegyzések powered by CComment