10% kedvezmény a hőszivattyúk márkájához Termocasa Kényelem 8 és 22 kW között 30. március 2019-ig.

7% kedvezmény a közvetlen felszívódású és CPC szigetelt tükrös napelemkészletből 30. március 2019-ig.

A "Casa Verde Fotovoltaice 2019" programmal egy finanszírozást is biztosító partnercégen keresztül foglalkozunk.

A „Green House 2019 photovoltaic” programba való beiratkozásért a cégen keresztül Termocasa és annak érdekében, hogy kedvezményben részesüljön a foglalási díj fizetése között 550 lejtől 100 lejig, valamint a fenti kedvezményekből, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

1) Nyissa meg az alábbi linket, adja meg személyes adatait, valamint a megvalósítási címet, majd nyomja meg a "Foglalás folytatása" gombot.

2) Válassza ki a szabványos 3,4 kW-os csomagot, mert később, miután a fájlt jóváhagyta, a költségkeretétől és az igényeitől függően más lehetőségeket is választhat, majd nyomja meg a "Foglalás folytatása" gombot.

3) FIGYELEM !!! a REFERENCIA bekezdésben ki kell egészítenie a szöveget TERMOCASA ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, majd jelölje be a „szerződési feltételek” négyzetet, majd nyomja meg a „teljes megrendelés” gombot.

4) A regisztráció után az e-mail címen előleget kap 550 lejes összegben, amelyből 100 lejt fizetünk ki a kibocsátástól számított 48 órán belül annak érdekében, hogy ne veszítse el a regisztrációs számot.

Ha rajtunk keresztül hozzáfér a Casa Verde Fotovoltaice 2019 programhoz, akkor előnyei származnak:

10% kedvezmény a hőszivattyúk márkájához Termocasa Kényelem 8 és 22 kW között 30. március 2019-ig.

7% kedvezmény a közvetlen felszívódású és CPC szigetelt tükrös napelemkészletből 30. március 2019-ig.

 

A számlázott összeg egyenértéke a megrendelt fotovoltaikus rendszer regisztrációs és foglalási szolgáltatásait jelenti, ezt követően a Casa Verde 2019 fotovoltaikus program hivatalos kezdetén és a telepítők engedélyét követően a pályázót felveszik az AFM által működtetett Casa Verde 2019 fotovoltaikus programba.
A pályázat elfogadása esetén a befizetett összeget a saját hozzájárulás értékének tekintjük a teljes összegből az AFM által közzétett hivatalos rendelet szerint.
Ha a pályázót nem hagyják jóvá a „Green House 2019 photovoltaic” programban, és lemond a megrendelt fotovoltaikus rendszerről, a befizetett összeget teljes egészében visszatérítik.
Abban az esetben, ha partnerünk nem tudja regisztrálni a jelentkezőket, a teljes összeget visszatéríti.

Partnerünk biztosítja a "Green House Photovoltaic 2019" program projektjeinek megvalósítását Románia egész területén.

Casa Verde