Munkaeszköz - INGYENES - Hőszivattyú Termocasa 20. január 31-2020

 

 

Cég Termocasa a következő szerelési munkát végzi - INGYEN - (megyékben: Bihar, Szatmár, Arad, Temes, Kolozsvár, Alba, Máramaros, Salaj) egy vagy több márkájú hőszivattyú vásárlásakor TERMOCASA Komfort víz-víz vagy talajvíz modell 8 és 22 kW közötti teljesítménnyel (csak az ügyfél kérésére):

- hidraulikus csatlakozások telepítése a hideg körhöz (talajvíz vagy glikol / eltemetett kutak).

- hidraulikus csatlakozások telepítése a forró körhöz (házi fűtőelemă).

- elektromos csatlakozások telepítése a telepítés ellátására.

- elektromos csatlakozások telepítése a hőszivattyú vezérléséhez és vezérléséhez.

- a hőszivattyúhoz kapcsolódó recirkulációs szivattyú egység.

- hőszivattyú csatlakozásának telepítése az akkumulátor (puffer) hőhatású szerhez.

- hőszivattyús csatlakozás létesítése a használati melegvíz kazánhoz.

- 3-utas szelepcsatlakozás telepítése a használati melegvíz-kazánhoz (ha a cégtől vásárolja meg Termocasa).

- a hőszivattyúhoz kapcsolódó kazán és akkumulátor termosztátok telepítése.

- a hőszivattyú üzembe helyezése és kalibrálása.

- az összeszerelési munkák csak akkor ingyenesek, ha PPR csővel és szerelvényekkel készülnek, és ha az ügyfél más típusú csöveket (réz, pexal, rétegelt lemez stb.) kíván használni, akkor előzetesen meg kell beszélnie a szerelőcsoporttal a további költségeket és ki kell fizetnie azokat.

Az ügyfél köteles rendelkezésre bocsátani a társaság képviselőinek Termocasa következő :

- a műszaki helyiség (vagy más megfelelő helyiség, a továbbiakban: technikai helyiség), kész és fagy ellen szigetelt, amelynek területe legalább kétszer annyi légkondicionáló elemet tartalmaz egy helyen (hőszivattyú 70 cmX70 cm, kazán, puffer stb.)

- a fúrásból származó vízcsatlakozások vagy a tekercsek glikoljai a műszaki helyiségben jelen legyenek és működőképesek legyenek.

- adott esetben a 220 V vagy 380 V áramú csatlakozásoknak jelen kell lenniük a műszaki helyiségben és működőképesnek kell lenniük.

- a ház klímaberendezésének hőhatású csatlakozásai jelen legyenek a műszaki helyiségben és működőképesek legyenek.

- adott esetben a ház parancsnoki és vezérlő csatlakozásai (termosztát, hírszerző ház stb.), hogy jelen legyenek a műszaki helyiségben és működőképesek legyenek.

- a talajvízszivattyú elektromos irányító és vezérlő csatlakozásai (hidrofor, merülő szivattyú stb.) a műszaki helyiségben legyenek és működőképesek legyenek.

- hőszivattyú és egyéb kiegészítők (kazán, puffer stb.), amelyek a csapat érkezése előtt jelen vannak a műszaki helyiségben Termocasa .

- az ügyfél biztosítja a hőszivattyú beépítéséhez szükséges összes tartozékot (szerelvények, csövek, csapok stb.).

    Ha az ügyfél a felajánlottaktól eltérő munkákat szeretne elvégezni, akkor ezt meg kell adnia a vállalat képviselőjének. Termocasa a munkálatok mennyiségének megállapítása érdekében mielőtt az összeszerelő csapatot az ügyfél telephelyére / lakóhelyére költöztette volna , például: radiátorok / radiátorok telepítése, házautomatika telepítése, elosztók telepítése, kazáncsatlakozás a ház telepítéséhez (meleg / hideg víz), puffercsatlakozás a ház légkondicionálásához, ventilátortekercsek felszerelése stb.

A túllépés az ügyfél telephelyén és a napidíj (adott esetben) az ő költségén történik, és az összeget az épület és a helyiség közötti távolságtól függően állapítják meg. Termocasa . 

A telepítéseket a megrendelések kifizetésének sorrendjében programozzák és hajtják végre.