Ki TERMOCASA ?

    Termocasa ez nem csak egy kereskedelmi társaság, hanem egy olyan vállalatcsoport, amely együttműködik a környezetvédelemhez jelentősen hozzájáruló berendezések és technológiák fejlesztésében és gyártásában. 

    Filozófiánkat Románia fejlődése képviseli, ezért megpróbáljuk kiszervezni a hőszivattyúk és a napelemek gyártásának nagy részét, így minél több románt bevonunk a gyártási tevékenységbe, az értékesítésbe és a disztribúcióba. 

    Így minden által forgalmazott termék TERMOCASA magában foglalja több mint 10 engedélyezett vállalat, egyéni vállalkozás vagy természetes személy és több mint 50 vállalat munkáját és erőfeszítését román akik mindent megtesznek azért, hogy jobb és versenyképesebb termékeket állítsanak elő, mint a verseny.

    Tekintettel arra, hogy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, az összes termék Termocasa részesülhetnek az ügyfél számára nyújtott különleges segítségből és a páratlan teljesítményből. Úgy gondoljuk, hogy megtettük, megtesszük és mindent megteszünk azért, hogy egyetlen ügyfél sem elégedetlen, mert a legjobb hirdetés az elégedett ügyfelek.

 

Vállalat TERMOCASA biztosítja Önnek a legjobb minőségű anyagokat, professzionális alkalmazottakat, és igyekszünk a lehető legjelentősebb helyet elfoglalni a hőszivattyúkat és napelemeket gyártó iparban. Az anyagok minősége, a professzionalizmus, de az a vágy is, hogy minden ügyfelünknek válaszoljunk, arra késztette cégünket, hogy rákényszerítse magát a profilpiacra. Az általunk kínált összes termék román gyártású vagy importált, és megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak. Ha a legújabb technológiai termékeket alternatív energiában vagy más kiegészítőkben vásárolja meg, akkor a legmagasabb igényeket kielégítő minőséget kapja.

Vállalati tulajdonságok:
  • minden versenyt dacoló árak
  • különféle termékválaszték (hőszivattyúk, napelemek, kazánok stb.)
  • disztribúciós csapatunk szakmaisága
  • rövid szállítási határidő, a megrendelések gyors átvétele

 

 termocasa hőszivattyú 1

 

NAPELEMEK


NAPELEMEK

NAPELEMEK

HŐSZIVATTYÚK


hőszivattyú 12

HŐSZIVATTYÚK