Napelem készlet 2-3 fő

(közvetlen abszorpciós / hőcső)

Ár 1250 EURO + ÁFA (vegye át Nagyváradot vagy futárral)

SZIGETELT CPC-TÜKÖR 

DÍJMENTES !!!   

Március 20 - 10 április 2020 

ÚJ !!!

A túlnyomásos közvetlen abszorpciós napelemeket büszkén találták ki és szabadalmaztatták ROMÁNIÁBAN, és 25 év garanciával rendelkeznek !!!

 

Video napelemek közvetlen abszorpcióval és CPC szigetelt tükörrel

 

 

Az alábbi leírás részben megfelel a hőcsőnek, részben pedig a közvetlen abszorpciónak.

Pret Solar panel készlet = 1150euro + áfa

 

Összeszerelési munkaerő = 280euro 

Dupla rozsdamentes acél nyomvonal, holland és kommunikációs kábellel elkülönítve = 10euro / ml

 

Utazás = 1,5 RON / km

 

Szigetelt tükör / csőréteg ára = 5euro / cső áfával

 

NAPPANEL 25 ÉV GARANCIÁVAL

 

 Minden egyes Termék név Termocasa
 1  Panel 18/20 SP 58 / 1800A-20 vákuumcsövekkel
 6  Rozsdamentes acél tartó a napelemek rögzítéséhez
 1  SALUS kettős automatika + 2 PT 1000 érzékelő
 1  Napelemes szivattyú / állomás 
 1  Napelemes rendszer túlnyomásos szelep
 1  Tágulási tartály + tartó konzol
 1  Tágulási szivattyú / tartály csatlakozó készlet / csatlakozás
 1  Legalább 10 liter fűtőfolyadék (fagyálló - 40 ° C) 
 1  Automatikus levegőztető készülék teljesen ellenáll 180 ° C-nak
 1  Háromértékű kazán 200L Thermal-Solar-Electric 

 

 

 

 

 

 

 

NAPPANELEK - NYOMOTT KÖZVETLEN ABSZORPCIÓ CPC SZIGETELT TÜKÖR   (TELJES ÚJ A ROMÁN PIACON)

Az új technológiával felszerelt napelemek nyomás alatti közvetlen abszorpció hőenergiát állítanak elő, amely szükséges a használati meleg víz előállításához, valamint a házak, közintézmények, vállalatok fűtéséhez, valamint az uszodák fűtéséhez való hozzájáruláshoz felhasznált hőhatás előállításához.

A közvetlen abszorpcióval rendelkező új napelemek legfőbb előnye, hogy a glikol közvetlenül érintkezik az üvegcsövekkel, és a hőátadás maximális, összehasonlítva a hőcső panelekkel, ahol a hőátadás több hőcserélőn keresztül történik. az üveg leadja a hőt az alumínium bordáknak, amelyek viszont leadják a hőt a hőcsőnek, majd a hőt annak a kollektornak adják, amelyben a glikol van).

A károsodó elemek hiánya miatt a közvetlen abszorpciós panelek 25 éves garanciát élveznek, amely az egyes forgalmazók politikájától függően meghosszabbítható.

A közvetlen abszorpciós napelemek hatásfoka akár 30%-kal magasabb, mint a hőcsöves paneleké, és akár 50%-kal magasabb, mint a sík paneleké. A napelemet a déli oldalra szerelik fel a maximális hatékonyság érdekében.

 Az új technológiával felszerelt napelemek nyomás alatti közvetlen abszorpció si CPC szigetelt tükör képviseli a legújabb technológiát, valamint a legújabb találmányokat és újításokat a napelemek területén. A CPC-szigetelt tükörréteget közvetlenül a külső üvegcső hátsó részére viszik fel, és ez segít visszanyerni a napsugárzást a belső cső normálisan elveszített oldalaiból, és megállítani a hőveszteséget az üvegcső árnyékolt felületén (a cső hátulján) keresztül. A nyár folyamán a csövek egyszerű csavarása csökkentheti vagy leállíthatja a napelem működését a nap felé orientált szigetelt CPC-tükör árnyékolásával.

Az előnyök a piac többi megoldásával szemben:

- azáltal, hogy a CPC szigetelő tükröt közvetlenül az üvegcsőre erősíti, már nem teszi lehetővé a por és szennyeződések lerakódását a tükör felületén, a napsugárzást gátló porokat és szennyeződéseket.

 

- azáltal, hogy a CPC szigetelő tükröt közvetlenül a külső üvegcsőre, nem pedig a belsőre rögzíti, lehetővé teszi a hőveszteségek blokkolását az üvegcső árnyékolt felületén (a cső hátulján) keresztül.

A rendkívül egyszerű telepítés lehetővé teszi a panelek telepítését közvetlen elnyeléssel bármely telepítő számára.

A tágulási tartály biztosítja a túlhevített glikol kondenzálódását és az áramkörbe való visszatérését, kiküszöbölve a párolgás kockázatát.

Az ilyen típusú napelemek egy szolárkazánnal és egy automatizálási állomással együtt egy komplex naprendszert hoznak létre, amely egész évben működik (függetlenül a külső környezet hőmérsékletétől). A napelemes rendszer bármilyen típusú hőszigeteléshez csatlakoztatható, amely az épületben létezik.

A konstruktív változatok a következők:

 • 18 cső, TMC18 termékkód 1.55mX1.85m
 • 25 cső, TMC25 termékkód 2.15mX1.85m
 • 30 cső, TMC30 termékkód 2.55mX1.85m

A napelem a következőkből áll:

 • Vákuumüveg csövek;
 • Vízszintes hőcserélő;
 • Dural alumínium / rozsdamentes acél tartó konzol;
 • Tágulási tartály;
 • Rögzítők, kiegészítők, csavarok, anyák, szilikon tömítés és gumi stb.
 • Az üvegcsövek dupla falú, termosz típusú szerkezetűek, az üvegfalak közötti vákuumszint 5 × 10-3 bar.

A külső cső átmérője 58 mm, hossza 1800 mm.

A belsejében lévő üvegcsövet két szelektív réteg borítja, az egyik réteg Al-N-Al típusú, amelynek szerepe az infravörös sugárzás abszorpciós szintjének növelése a látható napsugárzás tartományától 95% -ig. A második réteg feladata, hogy megtörje a csőben lévő hősugárzást, hogy a hőhatású anyag átvegye. és így akár 810kw / h / négyzetmétert is előállíthat/ Év .

A csövek gyártásához használt üveg 3.3 típusú boriszilikát, ellenáll a jégesőnek.

Az üvegcsöveknek nagyon fontos szerepük van a napelem működésében, a következő funkciókat látják el:

 • elnyelik az infravörös sugárzást a napfény látható tartományából
 • megtörik a hősugárzást az üvegcső belsejében, amíg a hőhatású anyag felveszi
 • nagyon jól szigeteli a külső környezetből származó infravörös sugárzás elnyelésére szolgáló termikus rendszert

Az üvegcsövek belsejében az a hőhatású anyag, amely felveszi a napsugárzást és hőenergiává alakítja azt akkor is, ha az eget felhők borítják.

A vákuumüveg csövek helyzete a napelemek támasztékán mindig ferde, ami nagy ellenálló képességgel rendelkezik a jégesővel való ütközés ellen, másrészt a legmagasabb hőmérsékletű hőközegnek folyamatosan a tetején kell lennie a hőcserélőben lévő hőközeg fűtésének radiátoros jelensége.

A hőcserélő rozsdamentes acélból készül, és szerepet játszik a napelemcsövek által termelt hőenergia átvitelében. A hőcserélő háza 2 mm vastag és rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a külső környezet által okozott zord körülményeknek. A hőcserélő hőszigetelése nagy sűrűségű, 50 - 60 mm vastag poliuretánból készül, amelynek szigetelése amellett, hogy kívülről a legkisebb hőátbocsátási tényezővel rendelkezik, a berendezés mechanikai ellenállásának növelésével is jár.

A hőgyűjtő nagy kapacitása miatt a közvetlen abszorpciós panelrendszerek nagyon kicsi a hidraulikus veszteséggel, így akár 200 cső / csoportra méretezhetők / szerelés és nem korlátozódnak 120 csőre / beépítésre, mint a hőcső panelek esetében.

A hőcserélő be- és kimenete 22/28 mm átmérőjű csőből készül. A külső berendezéssel való kapcsolatot egy levehető rugalmas csatlakozóval valósítják meg, a tágulás miatt átveszi a tágulást és az elmozdulást.

A napelem támasza duralumin / rozsdamentes acél U típusú profilokból készül, amelyek mechanikai és korrózióállóságot biztosítanak. A profil vastagsága, alakja, szerkezete, rögzítésének módja stabilitást biztosít a napelem számára nehéz légköri viszonyok között (erős szél, vastag hóréteg lerakódása stb.)

A támasz dőlésszöge 20 ° - 90 ° lehet.

A napelem egész évben működik, függetlenül a kültéri környezet hőmérsékletétől. Működés közben nincs fagyveszély, mert a glikolt a naprendszer áramkörében használják, amely akár -40 ° C-ot is kibír. Az összekötő csövek hőveszteségének csökkentése érdekében magas hőmérsékletnek ellenálló anyagokkal van szigetelve.
A napelemek megfelelnek a nemzeti és nemzetközi jogszabályok által előírt követelményeknek, valamint a környezetvédelmi előírásoknak. A napelemek használata minden épületben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és nem szünteti meg a légkörbe történő jelentős szennyezőanyag-kibocsátást, különösen a szén-dioxid-kibocsátást.

zöld ház

Ki TERMOCASA ?

    Termocasa ez nem csak egy kereskedelmi társaság, hanem egy olyan vállalatcsoport, amely együttműködik a környezetvédelemhez jelentősen hozzájáruló berendezések és technológiák fejlesztésében és gyártásában. 

    Filozófiánkat Románia fejlődése képviseli, ezért megpróbáljuk a hőszivattyúk és a napelemek gyártásának nagy részét kiszervezni, így minél több románt bevonunk a gyártásba, az értékesítésbe és a disztribúcióba. 

    Minden által forgalmazott termék TERMOCASA több mint 10 vállalat, egyéni vállalkozó vagy meghatalmazott személy és több mint 50 vállalat munkáját és erőfeszítését foglalja magában román akik mindent megtesznek azért, hogy jobb és versenyképesebb termékeket állítsanak elő, mint a verseny.

    Tekintettel arra, hogy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, az összes termék Termocasa különleges segítséget nyújt az ügyfél számára és páratlan teljesítményt nyújt, és úgy gondoljuk, hogy mindent megtettünk, megtettünk és megteszünk azért, hogy egyetlen ügyfél ne legyen elégedetlen, mert a legjobb reklám az elégedett ügyfelek.

 

 

Általános Szerződési Feltételek - kattintson ide