Montaj manopera - GRATUIT - Pompa de Căldură Termocasa în perioada 20-31 ian 2020

 

 

Firma Termocasa execută următoarele lucrări de montaj manopera - GRATUIT - (in judetele : Bihor, Satu Mare, Arad , Timis , Cluj, Alba , Maramures , Salaj ) în cazul achiziționării a una sau mai multe  pompe de căldură  marca TERMOCASA model Confort apă-apă sau sol-apă cu puteri cuprinse între 8 și 22kw (doar la solicitarea clientului) :

-  montaj racorduri hidraulice pentru circuitul de rece (apă freatică sau glicol / sonde îngropate) .

-  montaj racorduri hidraulice pentru circuitul de cald (agent termic încălzire locuință) .

-  montaj racorduri elecrice de alimentare a instalației .

-  montaj racorduri electrice de comandă și control al pompei de căldură .

Write comment (1 Comment)

 

 

MANUAL TEHNIC

de instalare si întretine

POMPA DE CALDURA 

MODEL

TERMOCASA   TMC 22 , 28 , 48 , 61  HYPER-JET

 

Write comment (0 Comments)

Sunt trei întrebări importante, deseori puse de oamenii care își construiesc casele pe care le visează de zeci de ani. La aceste întrebări nu sunt date suficiente de bine răspunsurile, astfel încât un om cu pregătire umanistă mai degrabă decât tehnică, să le înțeleagă.

Write comment (8 Comments)

Pompa de caldura dateaza de la inceputul sec XX, odata cu inventarea frigiderului. La baza functionarii pompei de caldura, concureaza o serie de fenomene si legi ale fizicii: Principiul al II lea al termodinamicii: „Caldura nu poate trece niciodata de la sine de la un corp cu temperatura mai joasa la unul cu temperatura mai inalta ” (enuntul lui Clausius) precum si descoperirea fizicianului Watt: un gaz comprimat degaja caldura si invers, unul destins – absoarbe caldura.

Write comment (1 Comment)

POMPE DE CALDURA - INTRODUCERE

Resursele limitate de combustibili si orientarea la nivel mondial catre protectia mediului sunt aspecte care au atras atentia asupra posibilitatii utilizarii surselor de energie regenerabila. Astazi, aceste pompe de caldura reprezinta echipamente de incalzire sigure, eficiente si inovative, cu functionare economica din punct de vedere al consumului de energie electrica.

Write comment (1 Comment)

Panouri solare

Cum alegem un sistem de panouri solare potrivit?

Write comment (0 Comments)

Azi raspund la intrebariile voastre. 
 

Write comment (0 Comments)

Datorita unui numar mare de soclitari, pe care le-am primit pe email sau la targuri, am hotarat sa va raspuns prin acest articol la noi pe blog. Voi incerca sa raspuns cat mai pe scurt. Astept intrebarile voastre prin comentariu la acest post pe blog. 
 

Write comment (1 Comment)

In cazul in care va ganditi sa instalati un sistem de panouri solare termice, ar trebui sa va informati temeinic asupra catorva aspecte, aspecte care pot creste semnificativ randamentul investitiei dumneavoastra:

Write comment (2 Comments)

Inventatorul orădean, Adrian Farcaș, multipremiat la Timișoara

Inventatorul orădean, Adrian Farcaș, multipremiat la Timișoara

Schimbătorul de căldură brevetat de Adrian Farcaș a obținut patru premii la Salonul Internațional de Invenții și Inovații de la Timișoara.

Write comment (1 Comment)

 

Fotografia postată de Pompa de caldura TERMOCASA.

 

 

    Compania Termocasa împreună cu cei mai importanți furnizori de subansamble pentru pompele de căldură Termocasa , am decis

Write comment (0 Comments)

 

Care sunt termenele de Garanție pentru pompele de caldura apa-apa sau sol-apa ?

Garanția Standard:

- Pompele de căldură TERMOCASA model Clasic beneficiază de o perioada de garanție de 10 ani pentru compresor și 2 ani pentru restul componentelor

- Pompele de căldură TERMOCASA model Confort beneficiază de o perioada de garanție de 20 ani pentru compresor și 2 ani pentru restul componentelor.

Write comment (8 Comments)

 

NU TOATE PANOURILE SOLARE SUNT FABRICATE CU MÂNDRIE ÎN ROMÂNIA  !!!

 

 

Care sunt cele mai performante panouri solare?    

Write comment (0 Comments)

PANOU SOLAR   ABSORBȚIE DIRECTĂ

   MANUAL DE INSTALARE SI UTILIZARE

 

 

Write comment (1 Comment)