Fotografia postată de Pompa de caldura TERMOCASA.

 

 

    Compania Termocasa împreună cu cei mai importanți furnizori de subansamble pentru pompele de căldură Termocasa , am decis

să derulăm o campanie prin care să stimulăm instalatorii profesioniști sau amatori deopotrivă să cunoască cât mai bine produsele noastre și să aibă posibilitatea să primească GRATUIT o pompă de căldură Termocasa , care să și-o instaleze acasă sau la birou , astfel să o poată monitoriza încât să prezinte clienților experiența proprie privind randamentul și fiabilitatea produselor noastre .

     Această campanie poate fi valabilă și în cazul altor persoane sau firme chiar dacă nu sunt instalatori , doar după o discuție prealabilă cu conducerea companiei Termocasa ...  Tel 0744977850 .

   Pentru a putea să aveți acces la această campanie este obligatoriu să trimiteți o solicitare de înscriere la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , solicitare în cadrul căreia va rugăm să precizați numele campaniei ( Pompă de căldură Termocasa   GRATUIT !!! ) , numele  , adresa și numărul dumneavoastră de telefon .

    Astfel dacă persoana sau firma care se înscrie în campanie , comandă 3 pompe de căldură la pretul de lista în decursul a 12 luni de la data lansării primei comenzi , va primi o pompă de căldură apa-apa sau sol-apa la alegere între 8 și 22kw GRATUIT .

    În cadrul acestei campanii se pot primi GRATUIT pompele de căldură Termocasa apa-apa sau sol-apa model Confort cu puteri de la 8kw până la 22kw cu pachetul degaranție standard , adică un cadou de până la 4400euro !!!

    Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic: 0757010000 Șerban Popescu sau 0744977850 Farcaș Adrian .

 

      Va dorim mult spor în ceea ce faceți !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments powered by CComment