Ugrás a tartalomra

Tudjon meg mindent a hőszivattyúkról

NEM MINDEN SZIVATTYÚ BÜSZKEEN ROMÁNIÁBAN GYÁRTÁSA!!!

Melyek a leghatékonyabb hőszivattyúk?

 • A víz-víz hőszivattyúk a leghatékonyabbak, mivel a talajban lévő víz állandó hőmérsékletű, így a hőszivattyúk teljesítménye a külső hőmérséklettől függetlenül egész évben maximális lesz.
 • A föld-víz hőszivattyúk a középső változat, azaz a víz-víz hőszivattyúkhoz közeli teljesítményekkel rendelkeznek, ha a talajban lévő kutak vagy tekercsek megfelelően vannak méretezve és elkészítve.
 • Az Air-Water hőszivattyúk a harmadik lehetőség, és akkor használatosak, ha az első két opció nem telepíthető a talajvízhez való nehézkes hozzáférés, kis terület, sziklás talaj stb. miatt.

Mi a különbség a CLASSIC vagy a COMFORT típusú hőszivattyú között?

VÍZ-VÍZ VAGY FÖLD-VÍZ HŐSZIVATTYÚKHOZ

 • Modell szivattyúk Termocasa A CONFORT Copeland kompresszorral van felszerelve, és akár 20 év garanciát is vállalnak, valamint 10-15%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a modellé. Termocasa KLASSZIKUS.
 • Modell szivattyúk Termocasa A CLASIC DAIKIN, PANASONIC, MITSUBISHI stb. scroll kompresszorokkal van felszerelve, és akár 10 év garanciával, valamint 10-15%-kal alacsonyabb perforációval rendelkeznek, mint a modellé Termocasa KÉNYELEM.

LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚKNÁL

CLASSIC modell: 2 év teljes körű garancia
COMFORT modell: 5 év teljes körű garancia és felkészülés kapacitásbővítésre + 1 modul

A hőszivattyú vezérelhető Termocasa az interneten?

 • Hőszivattyúk TERMOCASA felszerelhetők a legmodernebb technológiával a felügyelethez vagy az interneten keresztüli kommunikációhoz, és kompatibilisek a piacon lévő összes meglévő Smart Home berendezéssel, így az Ön ütemezése szerint optimalizálják az áramfogyasztást.
 • A hatékonyság és a megbízhatóság révén a hőszivattyúk Termocasa messze megelőzik a versenytársakat, így a kinti időjárástól függetlenül biztosíthatják az Ön kényelmét és kényelmét.
az okos otthon Termocasa

Mik a garanciális feltételek?

Szabványos garancia

 • Hőszivattyúk TERMOCASA A CLASIC modellre 10 év garancia vonatkozik a kompresszorra és 2 év a többi alkatrészre
 • Hőszivattyúk TERMOCASA A CONFORT modellre 20 év garancia vonatkozik a kompresszorra és 2 év a többi alkatrészre.

Prémium garancia

 • Hőszivattyúk TERMOCASA víz-víz modell CONFORT térítés ellenében (a hőszivattyú teljes árának 10%-a) részesül Prémium csomagból, 20 év teljes körű garanciával.

Legfeljebb 3 éves időközönként, hőszivattyúkhoz Termocasa kötelező a nagyjavítás, melynek során a kopást mutató vagy a paramétereken belül nem működő fogyó- vagy egyéb alkatrészeket kicserélik. Ennél a felülvizsgálatnál a munkavégzés díjmentesen (Prémium garancia esetén) vagy költség ellenében (Standard garancia esetén) a garancia típusától függően történik, és a vevőt csak a fogyóeszközök költsége terheli. Ezeket a felülvizsgálatokat a vállalat megköveteli és elvégzi Termocasa vagy annak képviselői az ügyfél lakóhelyén vagy székhelyén, és az ügyfél írásos kérésére, hogy biztosítsák, hogy Ön minden kényelemben és biztonságban részesüljön a legfeljebb 20 éves garancia ideje alatt.

Korlátozott garancia

 • A hőszivattyúknál Termocasa CLASSIC modell esetén az ügyfél csak 3 év teljes körű garanciát választhat a hőszivattyú fogyóanyagainak karbantartási vagy cseréjének kötelezettsége nélkül Termocasa.
 • A hőszivattyúknál Termocasa CONFORT modell esetén az ügyfél csak 5 év teljes körű garanciát választhat a hőszivattyú fogyóeszközök karbantartásának vagy cseréjének kötelezettsége nélkül Termocasa.

Ezeket a jótállási feltételeket a vállalat több mint 10 éves tapasztalata alapján határozták meg TERMOCASA a használt berendezések és alkatrészek teljesítményéből is megszerezte.

Miért kínálja Termocasa ilyen hosszú garanciális időszakok?

Megbízhatósági tesztek

 • Hőszivattyúk TERMOCASA különösen megbízható alkatrészekkel vannak felszerelve, melyeket az elmúlt 10 évben tartóssági és igénybevételi teszteknek vetettek alá, és a teszteredmények igazolták a gyártási folyamat során használt anyagok és technikák megbízhatóságát.

Forrasztás (hegesztés) ezüsttel hidrogénmezőben

 • Mint ismeretes, minden hőszivattyú-gyártó olyan technológiát fejleszt ki, amely képes biztosítani a keményforrasztás (hegesztések) időbeli ellenállását, így a cégen belül a kémia és anyagtechnológiai szakemberek Termocasa Számos tesztet végeztek és protokollokat dolgoztak ki a nemesfémek, például ezüstötvözetek felhasználásával járó keményforrasztás (hegesztési varratok) végrehajtására, és a keményforrasztási (hegesztési) technikát ellenőrzött atmoszféra egészíti ki, hidrogént más kémiai vegyületekkel kombinálva, hogy biztosítsák. az összes keményforrasztási pórus lezárása (hegesztés), hogy ne engedjék réz-oxidok képződését a hűtőkörök belsejében, és ne legyen szivárgás. Az alkatrészek keményforrasztási (hegesztési) folyamata az oxigén légkör kiürítésével, különösen a csövek belsejében, nitrogén (nitrogén) hozzáadásával történik, hogy elkerüljük az oxidok megjelenését, valamint nitrogént (nitrogént) használunk a 30 bar feletti nyomás alatti tesztelés során. minden forrasztott alkatrész (hegesztett), hogy biztosítsa a megfelelő működést a 20 éves termékgarancia időtartama alatt Termocasa.

 • Ezek a technikák egyértelműen felülmúlják a versenytársak által használt technikákat, ezért akár 20 év garanciát is tudunk biztosítani.

Mennyire nehéz beszerelni a hőszivattyút? Termocasa?

 • Hőszivattyúk TERMOCASA román mérnökök készítették, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a hőszivattyúk területén, és az volt a prioritásuk, hogy minimálisra csökkentsék az összes telepítési igényt.
 • Hőszivattyúk TERMOCASA minden felhatalmazott szerelő gond nélkül beépítheti, anélkül, hogy a hőszivattyúkra szakosodott volna.
 • Hőszivattyúk TERMOCASA nem igényel programozást vagy paraméterezést, mert működési algoritmusuk intuitív és önvédelemmel van felszerelve a telepítés vagy az üzemeltetés során fellépő hiányosságok esetére.
 • A hidraulikus vagy elektromos csatlakozások számát minimálisra csökkentettük, hogy elkerüljük a telepítés során felmerülő problémákat.
 • Hőszivattyúk TERMOCASA fenntartják a jótállási feltételeket, ha felhatalmazott telepítő telepítette őket.
 • Az egyetlen követelmény az elektromos feszültség (230 V vagy 380 V) betartása, valamint a hidraulikus körök áramlási sebessége.

Miért válassza a cég által gyártott hőszivattyúkat? TERMOCASA?

 • Hőszivattyúk TERMOCASA víz-víz vagy talaj-víz hőszivattyús szakképzettség nélkül minden engedéllyel rendelkező szerelő beépítheti és a teljes garanciát betartja!!!
 • Hőszivattyúk TERMOCASA román mérnökök által Romániában kitalált technológiákat tartalmaz.
 • Hőszivattyúk TERMOCASA A víz-víz az egyetlen a piacon, amelyhez nincs szükség közbenső hőcserélőre (kutatásunk szerint).
 • Hőszivattyúk TERMOCASA nagyon hosszú jótállási időket és ultragyors kiszolgálást kínál a megnövekedett megbízhatóságnak és az ügyfélre való odafigyelésnek köszönhetően.
 • Hőszivattyúk TERMOCASA a piac leghatékonyabb ULTRAFLEX rugalmas hőcserélőiből származik.
 • Hőszivattyúk TERMOCASA olyan teljesítményük van, amelyet még a legismertebb külföldi hőszivattyúmárkákhoz is nehéz összehozni (bosszantó tény képviselőik számára, akik megpróbálják lejáratni a termékeket TERMOCASA gyártott Romániában).

Milyen mélységben kell fúrásokat készíteni a talajvíz számára?

Szakértők a cégtől Termocasa fúrást javasol az első vízszintig, amely biztosítja a hőszivattyúhoz szükséges víz áramlását, a legtöbb esetben 2, 4, 6 vagy 8 méter mélységű vízfelület.

Mi a fűtőközeg ajánlott hőmérséklete a fűtési rendszerben?

A fűtőközeg hőmérséklete legyen a lehető legalacsonyabb, azaz 35-45°C, de a víz-víz vagy talaj-víz hőszivattyúk még magasabb, 50-60°C-os hőmérsékleten is nagyon jól tudnak működni.
Miért vannak hőcserélők? TERMOCASA – ULTRAFLEX a legjobb teljesítmény a piacon?
 • Hőcserélők TERMOCASA – Az ULTRAFLEX a mai napig az egyetlen olyan hőcserélő, amelynek alakja a hőszivattyú üzemi körülményei szerint változik, és így elkerülhető a túlterhelés (fagy, nyomás, stb.) fellépő tönkremenetele.
 • Hőcserélők TERMOCASA – Az ULTRAFLEX a mai napig az egyetlen olyan hőcserélő, amely védi a vízkőlerakódásokat vagy más kémiai elemeket, és így több mint 20 évig megakadályozza a hőcserélő eltömődését.
 • Hőcserélők TERMOCASA – Az ULTRAFLEX a mai napig az egyetlen olyan hőcserélő, amely akár 20 év garanciával rendelkezik.

Milyen esetekben van szükség Pufferre?

 • A puffer a hőközeg gyűjtőmedencéje, amely a hőszivattyú és az épület fűtési rendszere között helyezkedik el. Az a szerepe, hogy megakadályozza a hőszivattyú gyakori indítását és leállását, ami a kompresszor tönkremeneteléhez vezethet. Ezért a puffert olyan fűtési rendszerek esetén kell beépíteni, ahol minden helyiséghez külön van automatika, vagy ha az épületben alulméretezettek a sugárzó felületek, és minden más esetben nem javasolt a puffer használata, mert csökkentheti a hőt. a hőszivattyú hőteljesítménye és élettartama, és implicit módon az áramfogyasztás növekedése.

Mit kell figyelembe venni a hőszivattyúk megfelelő működéséhez?

A hőszivattyúk legmegfelelőbb működése érdekében kerülni kell a gyakori indításokat, azaz a kompresszor károsodásának elkerülése érdekében a két egymást követő indítás között legalább 2 óra teljen el.
Szakértői vélemény a hőszivattyúról Termocasa
Vásárlói vélemények a hőszivattyúról Termocasa
Vásárlói vélemények a hőszivattyúról Termocasa
Vásárlói vélemények a hőszivattyúról Termocasa
hő pumpa Termocasa
2 HŐSZIVATTYÚ TELEPÍTÉSI vázlata PUFFERVEL ÉS KAZÁNVAL
beépítési vázlat 2 hőszivattyú pufferrel és kazánnal Termocasa
HŐSZIVATTYÚ TELEPÍTÉSI vázlat PUFFERVEL ÉS KAZÁNVAL
hőszivattyú összeszerelési rajza pufferrel és kazánnal Termocasa
KAZÁNOS HŐSZIVATTYÚ TELEPÍTÉSI vázlata
hőszivattyú összeszerelési rajza kazánnal Termocasa
ajánlást

– A tápfeszültségnek (+/-2% tolerancia) 230 V-nak vagy 380 V-nak (fázisonként 230 V-nak) kell lennie mind a hőszivattyú indításakor, mind működés közben.

– Az előremenő (meleg kimenet) és a visszatérő (meleg bemenet) közötti hőmérséklet-különbségnek körülbelül 5°C-nak kell lennie.

– Az előremenő (hideg kimenet) és a visszatérő (hideg bemenet) közötti hőmérséklet-különbségnek körülbelül 5°C-nak kell lennie.

– A keringető szivattyúknak legalább 32-8-nak kell lenniük, NEM elektronikusaknak és teljes fordulatszámra kell beállítaniuk. Ha a 32-8 recirkulációs szivattyú hidraulikusan nem működik, javasoljuk, hogy szereljen be egy erősebb szivattyút a visszatérő oldalra, például a Pedrollo JSWm 1C vagy más hasonló jellemzőkkel rendelkező modelleket.

– Elosztóknál NEM javasoljuk keverőszelepek vagy hidraulikus kiegyenlítők használatát, mert csökkentik a fűtőközeg áramlását.

– A TMC 3 utas szelep előremenő és visszatérő ágra is beépíthető, mivel nálunk a hőmérséklet 60°C alatt van.

– A hőszivattyúk körútjai vagy visszatérései NEM ugyanabban a kimenetben csatlakoznak a pufferhez, fűtéshez a körút a legmagasabb, a visszatérő pedig a puffer legalacsonyabb csatlakozójára van kötve.

- A pontos hőmérsékletmérés érdekében érintésmentes hőmérőt használnak, a leolvasást a korábban elektromos szigetelőszalaggal vagy festékkel lefedett fémfelületeken végzik el, hogy azok ne tükröződjenek.

– Mielőtt a fúrólyukból a víz a hőszivattyúba kerülne, 2db irányszelepet vagy gravitációs szelepet és egy mosható patronos szennyeződésszűrőt kell beszerelni (a vázlatok szerint).

– A kazánban a hőcserélő felületének:

 • 3 négyzetméter egy 22 kW-os szivattyúhoz,
 • 2,5 négyzetméter egy 18 kW-os szivattyúhoz,
 • 2 négyzetméter egy 12kw-os szivattyúhoz.

– A hőszivattyú indítása előtt ellenőrizni kell a köröket, hogy nincsenek-e zárva a csapok, vagy a 3 utas szelep nincs-e eltömődve olyan helyzetben, amely akadályozza a hőközeg áthaladását.

– A hőszivattyú első indításakor a recirkulációs szivattyú és a talajvíz szivattyú tápellátására egy másik konnektor használata javasolt az épületben, a termosztátok (kazán, puffer stb.) beállítása után pedig a szivattyúkat áramellátása a hőszivattyú házára szerelt konnektorból történik.

Adrian Farcas - Termocasa

A CÉGCSOPORT TERMÉKEI TERMOCASA ARANYÉRMEK GENFÉBEN, A VILÁG LEGPRESTÍZSELŐBB KÉSZLETBEÁLLÍTÁSA!!!

Termocasa Genfben díjazták

Ki TERMOCASA?

Termocasa nem csak egy kereskedelmi vállalat, hanem egy romániai vállalatok csoportja, amelyek együttműködnek olyan berendezések és technológiák fejlesztésében és gyártásában, amelyek jelentősen hozzájárulnak a környezet védelméhez. A fő cél a hőszivattyúk és közvetlen abszorpciós napelemek lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb tervezése és gyártása lett.

Filozófiánk Románia fejlesztése, ezért igyekszünk a Hőszivattyúk és Napelemek gyártásának nagy részét kiszervezni, így a lehető legtöbb románt bevonni a gyártási, értékesítési és forgalmazási tevékenységbe.

Minden által forgalmazott termék TERMOCASA több mint 10 kereskedelmi cég, II vagy PFA, valamint több mint 50 román munkáját és erőfeszítését foglalja magában, akik mindent beleadnak, hogy a versenytársaknál jobb és versenyképesebb termékeket készítsenek.

Tekintettel arra, hogy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, az összes termék Termocasa A kivételes ügyfélszolgálat és a páratlan teljesítmény előnyeit élvezzük, és hiszünk abban, hogy mindent megtettünk, megteszünk és meg is teszünk annak érdekében, hogy egyetlen vásárló se maradjon elégedetlen, mert a legjobb reklám az elégedett vásárló.


© Termocasa. Minden jog fenntartva.
Büszkén hajtja a Perpetuum Mobile.