Skip to main content

Pompe de căldură Termocasa – condiţii de GARANŢIE

Termocasa

Care sunt termenele de Garanție pentru pompele de caldura apa-apa sau sol-apa ?

Garanția Standard:

  • Pompele de căldură TERMOCASA model Clasic beneficiază de o perioadă de garanţie de 10 ani pentru compresor şi 2 ani pentru restul componentelor.
  • Pompele de căldură TERMOCASA model Confort beneficiază de o perioadă de garanţie de 20 ani pentru compresor şi 2 ani pentru restul componentelor.

Garanția Premium:

  • Pompele de căldură TERMOCASA modelele Confort beneficiază contra cost (10% din preţul integral al pompei de căldură) de un pachet Premium de garanţie integrală de 20 ani.

În intervale de până la 3 ani, la pompele de căldură Termocasa este obligatorie o revizie în cadrul căreia se efectuează înlocuirea consumabilelor sau al altor componente care prezintă uzură sau nu funcționează în parametri. La această revizie este efectuată manoperă în mod gratuit (la garanţia Premium) sau contra cost (la garanţia Standard) în funcție de tipul garanţiei, iar clientul va suporta doar costul consumabilelor. Aceste revizii sunt necesare şi se efectuează de către compania Termocasa sau reprezentanţii acesteia, la domiciliul sau sediul clientului (condiţie valabilă doar pentru clienţii de pe teritoriul României, la pompele de căldură vândute la export se vor negocia aceşti termeni cu clientul) şi doar la solicitarea scrisă a clientului, pentru a ne asigura că beneficiaţi de tot confortul şi siguranţa în cei până la 20 de ani de garanţie.

Garanția Limitată:

  • La pompele de căldură Termocasa model Clasic, clientul poate să opteze pentru o garanție integrală de doar 3 ani fără obligativitatea întreținerii sau schimbării consumabilelor pompei de căldură Termocasa.
  • La pompele de căldură Termocasa model Confort, clientul poate să opteze pentru o garanţie integrală de doar 5 ani fără obligativitatea întreţinerii sau schimbării consumabilelor pompei de căldură Termocasa.

Aceste termene de garanție au fost stabilite în funcție de experiență de peste 10 ani pe care compania TERMOCASA a dobândit-o și de performanțele echipamentelor și componentelor utilizate.

De ce oferă Termocasa termene de garanție atât de mari?

Teste de fiabilitate:

  • Pompele de căldură Termocasa sunt dotate cu componente deosebit de fiabile, care au fost supuse testelor de anduranţă şi de stres în ultimii 10 ani, iar rezultatele testelor au dovedit fiabilitatea materialelor şi tehnicilor utilizate în procesul de producţie.

Sudură cu Argint în câmp de Hidrogen:

  • După cum se ştie, toţi producătorii de pompe de căldură dezvoltă tehnologii capabile să asigure rezistență în timp a sudurilor, astfel experţii în chimie şi tehnologia materialelor din cadrul companiei Termocasa au făcut mai multe teste şi au dezvoltat protocoale de executare a sudurilor care implică utilizarea unor metale prețioase precum Argintul în aliaje, iar tehnica de sudură este completată de o atmosfera de sudură controlată prin utilizarea hidrogenului în combinație cu alţi compuşi chimici care pot asigura ermetizarea tuturor porilor de sudură astfel încât să nu existe scurgeri în perioada de 20 ani cât este garanția produselor Termocasa.
  • Aceste tehnici sunt net superioare în comparație cu tehnicile utilizate de către competitorii noștri motiv pentru care putem să asigurăm o perioada de garanție de până la 20 ani.


© Termocasa. Toate drepturile rezervate.
Proudly powered by Perpetuum Mobile.