Skip to main content

Cine este
TERMOCASA

Termocasa nu este doar o societate comercială, este un grup de firme care colaborează la dezvoltarea și producția de echipamente și tehnologii, contribuind semnificativ la protecția mediului.

Filozofia noastră o reprezintă dezvoltarea  României, motiv pentru care încercăm să externalizam cea mai mare parte a producției de pompe de căldură și panouri solare, astfel fiind implicați cât mai mulți români în activitatea de producție, vânzare și distribuție. 

Astfel, fiecare produs comercializat de către TERMOCASA înglobează munca și efortul a mai mult de 10 societăți comerciale, întreprinderi individuale sau persoane fizice autorizate și mai mult de 50 de români care își dau toată silința să realizeze produse mai bune și mai competitive decât ale concurenței.

Având în vedere faptul că avem mai mult de 10 ani experiență, toate produsele Termocasa beneficiază de o asistență deosebită față de client și performanțe de neegalat, noi considerăm că am făcut, facem și vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru ca nici un client să nu rămână nesatisfăcut, pentru că reclama cea mai bună sunt clienții mulțumiți.

Compania
TERMOCASA

vă pune la dispoziţie materiale de cea mai bună calitate, angajaţi profesionişti şi încercăm să ocupăm un loc cât mai important în industria producătoare de pompe de căldură şi panouri solare. Calitatea materialelor, profesionalismul, dar şi dorinţa de a răspunde tuturor clienţilor noştri, au făcut ca firma noastră să se impună pe piaţa de profil. Toate produsele pe care vi le propunem sunt de producţie românească sau import şi corespund standardelor de calitate internaţionale. Prin achiziţionarea unor produse de ultimă tehnologie în energie alternativă sau alte accesorii, dumneavoastră veţi avea parte de acea calitate care satisface cele mai mari exigente.

Termocasa

Calităţile
firmei

Preţuri

care sfidează orice concurenţă

Profesionalismul

echipei noastre de distribuţie

Diverse

sortimente de produse (pompe de căldură, panouri solare, boilere, etc.)

Termene

scurte de livrare, preluare promta a comenzilor


© Termocasa. Toate drepturile rezervate.
Proudly powered by Perpetuum Mobile.