Cine este TERMOCASA ?

    Termocasa nu este doar o societate comerciala , este un Grup de firme care colaborează la dezvoltarea și producția de echipamente și tehnologii contribuind semnificativ la protecția mediului . 

    Filozofia noastră o reprezintă dezvoltarea  României  motiv pentru care încercăm să externalizam cea mai mare parte a producției de Pompe de Căldură și Panouri Solare , astfel fiind implicați cât mai mulți  Români  în activitatea de producție vânzare și distribuție . 

    Astfel fiecare produs comercializat de către TERMOCASA înglobează muncă și efortul a mai mult de 10 societăți comerciale , întreprinderi individuale sau persoane fizice autorizate și mai mult de 50 de Români care își dau toată silința să realizeze produse mai bune și mai competitive decât ale concurenței  .

    Având în vedere faptul că avem mai mult de 10 ani experiență , toate produsele Termocasa beneficiază de o asistență deosebită față de client și performanțe de neegalat noi considerăm că am făcut , facem și vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru ca nici un client să nu rămână ne satisfăcut pentru că reclamă cea mai bună sunt clienții mulțumiți .

 

Compania TERMOCASA va pune la dispozitie materiale de cea mai buna calitate, angajati profesionisti si incercam sa ocupam un loc cat mai important in industria producatoare de pompe de caldura si panouri solare. Calitatea materialelor, profesionalismul, dar si dorinta de a raspunde tuturor clientilor nostri au facut ca firma noastra sa se impuna pe piata de profil. Toate produsele pe care vi le propunem sunt de productie Romaneasca sau import si corespund standardelor de calitate internationale. Prin achizitionarea unor produse de ultima tehnologie in energie alternativa sau alte accesorii dumneavoastra veti avea parte de acea calitate care satisface cele mai mari exigente.

Calitatile firmei:
  • preturi care sfideaza orice concurenta
  • diverse sortimente de produse (pompe de caldura, panouri solare, boilere, etc.)
  • profesionalismul echipei noastre de distributie
  • termene scurte de livrare, preluare promta a comenzilor

 

 termocasa pompa caldura 1

 

PANOURI SOLARE


PANOURI SOLARE

PANOURI SOLARE

POMPE DE CALDURA


pompa de caldura 12

POMPE DE CALDURA