Skip to main content

Pompa de căldură Termocasa GRATUIT!

Termocasa

Dacă ne gândim la trecutul omenirii ne dăm seama că în toată istoria noastră de peste 100000 de ani am folosit pentru încălzire doar combustibili fosili pe care i-am ars pentru a produce căldură, iar azi lumea face un pas mare înainte printr-o schimbare fără precedent având în vedere trecerea de la încălzirea cu combustibili fosili la încălzirea cu energie regenerabilă.

Astfel industria din zilele noastre produce elemente de încălzire, panouri solare şi pompe de căldură care excelează prin performanţe nemaiîntâlnite de-a lungul evoluției omenirii. Produsele companiei Termocasa dau dovadă de maturitate având în vedere experienţa de peste un deceniu şi performanţe de neegalat cu care şi-a obişnuit clienţii, fie că vorbim de pompele de căldură Termocasa sau de panourile solare cu absorbţie directă şi oglindă izolată CPC Termocasa, în ambele cazuri ne referim la produse proiectate în România de către oameni de știință experți în domeniul încălzirii prin utilizarea energiei regenerabile. Fabricarea produselor marca Termocasa este realizată tot pe teritoriul României de către specialişti cu care ne mândrim şi peste hotare.

Având în vedere succesul produselor marca Termocasa atât pe plan naţional cât şi la export, dorim să acordăm cât mai multe facilităţi clienților noştri, care ne-au acordat încrederea lor în produsele şi serviciile pe care le oferim.

Aşadar compania Termocasa împreună cu cei mai importanți furnizori de subansamble pentru pompele de căldură, am decis să derulăm o campanie prin care să stimulăm instalatorii profesionişti să beneficieze de facilități în vederea achiziționării pompelor de căldură marca Termocasa, să cunoască cât mai bine produsele noastre şi să aibă posibilitatea să primească GRATUIT o pompă de căldură aflată în topul preferinţelor clientilor din punct de vedere al prețului, performanţei şi fiabilităţii. Recomandăm instalatorilor să-și instaleze o pompă de căldură acasă sau la birou, astfel încât să o poată monitoriza şi să prezinte clienților experiența proprie privind randamentul şi fiabilitatea produselor noastre.

Această campanie este valabilă în cazul persoanelor fizice sau persoanelor juridice (S.R.L., P.F.A., I.I., etc.) care comercializează sau instalează pompe de căldură, iar prin această campanie pot să beneficieze de una sau mai multe pompe de căldură GRATUIT.

Pentru a avea acces la această campanie este obligatoriu să trimiteți o solicitare de înscriere la adresa de email contact@termocasa.ro, solicitare în cadrul căreia vă rugăm să precizaţi numele campaniei „Pompă de căldură Termocasa GRATUIT” precum şi datele dumneavoastră de identificare/contact.

Astfel dacă persoanele care se înscriu în campanie, comandă 3 pompe de căldură la preţul de listă în decursul a 12 luni de la data lansării primei comenzi, vor primi o pompă de căldură apă-apă, sol-apă sau aer-apă, între 6 şi 24kw GRATUIT.

În cadrul acestei campanii pot fi acordate GRATUIT pompe de căldură cu pachetul de garanție standard, adică un cadou de până la 6300 euro!!!

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email: contact@termocasa.ro sau telefonic: +40757010000 sau +40784010000.

Vă dorim mult spor în ceea ce faceți!

 © Termocasa. Toate drepturile rezervate.
Proudly powered by Perpetuum Mobile.