Skip to main content

Secretul ascuns al produselor Termocasa

Termocasa

De câțiva ani, odată cu apariția primelor programe „Casa Verde”, pe piaţa românească au început să apară tot mai multe companii atât românești cât și străine care comercializează panouri solare și pompe de căldură. Așadar, încet, românul începe să-și schimbe orientarea de la sistemele clasice de încălzire pe combustibil solid (lemn, peleţi), lichid (combustibil M) sau gaz, către sisteme alternative mult mai prietenoase cu mediul şi ușor de utilizat. Se pare că acest trend ecologic se extinde cu rapiditate și în industria auto, iar viitorul pare să aparțină celor ce vor utiliza energia produsă de radiația solară, forța vântului și căldura geotermală.

Între cei mai mari jucători se află numeroase firme din țară și străinătate care încearcă să acapareze o cotă cât mai mare din piață prin prezentarea şi comercializarea de produse cât mai competitive, iar liderul detașat cu o experiență de 12 ani în domeniu este compania Termocasa, companie care excelează la capitolul inventică şi inovații, motiv pentru care clienții o apreciază în mod deosebit şi au încredere tot mai mare în produsele companiei Termocasa şi datorită termenelor de 20-25 de ani de garanţie, termene de garanție nemaiîntâlnite la alte companii competitoare.

Panourile solare utilizate la încălzirea apei calde menajere sau încălzirea locuinţei sunt de mai multe tipuri, dar se remarcă detaşat cele cu absorbție directă şi oglindă izolată CPC comercializate de către compania românească Termocasa, acestea fiind cele mai eficiente de pe piață, ele excelând şi la capitolul garanție unde clientul beneficiază de 25 de ani fără griji. Aceste panouri cu absorbție directă și oglindă izolată CPC sunt în mare parte fabricate în România și înglobează tehnologii revoluționare inventate de cercetători români din cadrul companiei Termocasa, care au o largă recunoaștere internațională, fiind multiplu premiate la saloanele de inventică din țară și străinătate cu medalia de aur şi multiple alte premii, îndeosebi la salonul de inventică din Geneva – Elveţia.

Din fericire, echipa de specialiști din cadrul companiei Termocasa nu s-a oprit aici, ci a extins aria de cercetare și în domeniul pompelor de căldură unde a obţinut performanţe de neegalat atât din punct de vedere al randamentului cât şi al fiabilității, astfel au creat un produs cu până la 20 de ani de garanție, acesta fiind extrem de greu de depășit de către restul jucătorilor din piața pompelor de căldură. Sistemele de pompe de căldură Termocasa înglobează deasemenea invenţii româneşti care au fost apreciate şi medaliate la saloanele de invenţii din ţară şi străinătate, cea mai importantă fiind cucerirea medaliei de aur la salonul de invenții de la Geneva, ca mai apoi, Farcaş Adrian, inventatorul acestor pompe de căldură Termocasa să fie medaliat de către Primul Ministru al României pentru merite deosebite, fiind astfel printre primii oameni de ştiință medaliați de către un guvern după al doilea război mondial.

Activitatea companiei Termocasa se desfășoară pe 5 continente, astfel acoperind solicitări din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii şi aducând satisfacţie clienților mulțumiți de calitatea şi performanţa produselor fabricate în România.© Termocasa. Toate drepturile rezervate.
Proudly powered by Perpetuum Mobile.